icon

Je normálna suchá plienka v noci po 5 hodinách od kojenia?

alien2603
21. jan 2013

Ahojte maminky, mala by som jednu otazocku 🙂 Takze moju Hanku som okupkala, nakojila a zaspinkala cca o 19:30. Potom si este asi 2x v kratkych intervaloch vypytala papat. Ked som ju o 00:30 isla prebalit, zistila som, ze plienka nie je mokra. Tak som zostala trosku v soku, pretoze malicka pila ako obycajne (davam pozor, aby na prsniku naozaj pila, t.j. pozorne sledujem aj pauzy v brade). Nechavam ju na prsniku az pokial nezaspinka a viac prsnik neziada. Len by ma zujimalo, ci je normalne, ze babo v noci necika aj napriek tomu, ze papkalo. Mate s tym niektora skusenosti?

something
21. jan 2013

Nas maly ma tiez celu noc suchu plienku, za to rano, behom hodiny sa neda ani zabalit aka je plna 🙂 Myslim, ze to nie je nic neobvykle. Ja v noci neprebalujem vobec, az rano. A som celkom rada, lebo ho to aj vzdy rozobralo. A papame vnoci 2-3krat

majka1981
21. jan 2013

Ano, je to uplne normalne. mozes si precitat informacie o bezplienkovej komunikacnej metode - a dozvies sa, ze dieta pocas spanku necika, az ked sa prebudza alebo uz je zobudene 😉 . Kedze Ti 5 hodin necikala, tak to znamena ze tych 5 hodin fakt spala a ani sa neprebrala 🙂 . Je vsetko v norme.