Je normálne, že 14-mesačná dcéra sa nechce mojkať?
Ahojte mám 14m dcérku s nechce sa vôbec mojkať skôr sa odtahuje. Keď nerátam situácie. Keď si ublíži. Je to normálne ?
Prečo by to nemalo byť normálne?
Áno je to úplne normálne, mám takú dcéru
úplne normálne
@natall113 aj sa to zmení či môžem len vo vybranom čas si vybrať objatie 🥲🥲
Aj moja bola taká do cca 2-3 rokov...odvtedy mojkac a teraz má 11r a ešte stále sa rada mojka, koľkokrát príde len tak ma objať ,dať pusu. Večer sa chce mojkat
moj tiez nie je mojkaci typ, ma 6 este sa to nezmenilo, mojka sa len ked sa boji, hanbi, alebo ho nieco boli..
@tatiana234 má 20 mesiacov a zatiaľ sa to nezmenilo
ma 14 m prave objavila samostatnost, chodenie, sama ziskava informacie z priestoru, je to obdobie kedy sa deti osmeluju a nepotrebuju fyzicky kontakt s rodicmi 🙂
@tatiana234 ty sa chceš stále objímať? Asi nie, že?
@tatiana234 moj prostredny syn to iste, nikdy to nemal rad. Spociatku mi to bolo luto a aj jeho bratovi, ked bol maly. Potom sme si zvykli. Brali sme ho takeho aky je. Ma 11 rokov a doteraz sa to nezmenilo. Postisjam ho obcas "nasilu"...zvykol si 🤣🤣😅😅🤷🏻♀️🤷🏻♀️ nuz niektore deti su proste take.
@tatiana234 áno je. Moja sa chce mojkat až teraz, pozorujem to cca rok má 4 roky
@tatiana234 moje dcery sa nie veľmi chceli mojkat, zmenilo sa to okolo druhého,tretieho roka. Asi dovtedy mali inú prácu 🤷🏻♀️😊 A najmladšia má teraz tri roky a posledné mesiace sledujem,.že sa z nej stal riadny mojkac. Takže môže sa to zmeniť 😉
@tatiana234 Úplne normálne. Mam takú 4 ročnú dcéru 😀
Je to normálne a môže sa to zmeniť. Môj syn nebol kontaktné dieťa, v nosiči reval, na rukách moc nechcel byť, bol spokojný v postieľke alebo v hniezde na gauči...
Myslela som, že to má po mne. Ja tiež nie som kontaktná.
Ale zmenilo sa to, už neviem koľko mal, možno rok a pol, ale asi menej, a začal sa tulit. Teraz je to môj malý mojkacik ktorý hocikedy príde a povie maminka tuli tuli 😁
@tatiana234 Je to normalne. Dceru mam taku, ze ja k nej musim prist a objat ju, pohladkat. Sama nepride. A to ma uz 9. A potom mam syna opacny extrem, on bol isteho casu (vyse roka) az tak prehnane kontaktny, ze na mna sadol, vzdy ked som si sadla ja a vkuse ale ze vkuse sa ma musel aspon dotykat, drzat za ruku alebo cosi. Teraz je uz nastastie len viac pritulny.
Ja mám takú dcéru 🙈 od malička nebola mojkaci typ a to som ju nosila či v šatke alebo nosiči ale mojkať eee.Keď prišla sama od seba,bola už väčšia.Bola som z toho smutná ale čo už proste nieje mojkacia.

No proste nie je mojkaci typ. Je to úplne normálne
A časom sa to môže zmeniť a ani nezbadas a v 5tich rokoch budeš mat upistanu princeznú 😁😁