Je pravda, že nemám dieťa v kočíku odkrývať?
Mam 5 mesačného syna, mama mi stále hovorí, že keď ho mam v kočíku že ho nemám odkrývat, resp. Dávať dole tu vrchnú zatahovaciu časť, pretože tak malé dieťa nesmie dýchať ostrý vzduch, a ze ho vonku ani nemám z kočíka vyberať. Je to pravda alebo len ďalšia jej praveka rada? 😂🤭
Podotýkam že u nás dnes bolo 12 stupňov, bola som vonku vo svertiku
Ja som na prechádzke mala zatiahnuté celý čas, len pri dome, už na pozemku, som ho vybrala a v záhradke sme boli.. 😫 Dnes bolo naozaj teplo a svietilo slnko. Ale ona ma stále také rady ako za dinosaurov 😫
@diana999 od mamy su poradit nedas?a od cudzich zien ano?
@terezka1947 ano, lebo moja mama, mi raz dala radu, že pod plienku nech mu dám servítku a keď sa po 💩 tak mam servítku len vytiahnuť, ďakujem pekne za takéto rady..
Mas 21-rokov,myslim,ze v roku 2000 tiez zili zeny ako dnes....tak asi zena z tohto roka vie poradit.
@diana999 keby boli vonku mrazy nepoviem, ale v takomto počasí 🙈 to tieto staré školy a rady su niektoré hrozne 🙈 ale nápad dat servítku do plienky je top 🤣🤣🤣
Tieto rady starých materí sú fakt na nezaplatenie, však je to tvoja mama tak jej normálne poviem nech sa nestará, že je iba doba atd
Ja len, akože k tej servitke v plienke🙄... Neviem aké používala tvoja mama ale moja používala látkové... Možno aj tvoja... A do nich sa vkladá separacna vložka 🤷♀️
Baby....jej mama ju porodila v r.2000,tak....hadam uz tie zeny poznali,ze svet sa toci,boli pampersky.....aaakoze chudak tie vase mamy😔 za ake hlupe ich povazujete.
Nadavate na hlupe rady starych generacii.
Niekedy davno,pradavno,ked neexistival internet,telefony,pampersky,pracky,ani lekari neboli na kazdom kroku da deti rodili a rastli...a ked tie zeny bez toho vsetkeho dokazali vychovat deti,tak sa,pred nimi treba hlboko sklonit,nie vysmievat ich nazory.
@terezka1947 tu nikto nepovedal ani pol slova ze by boli hlúpe mamy, iba to ze niektoré zastaralé názory sú hlúpe. To ze sa niečo robilo pred 30 - 40 rokmi a niektoré mamy v tom pokračovali v mienke ze to bolo správne a teraz to vstepuju svojim dcéram nieje vždy ta prava cesta. Veda a výskum idú stále dopredu a prichádza sa na nové poznatky a štúdie to dokazujú aj v smere starostlivosti . Ci vy stále ešte jazdite v trabante, len preto ze kedysi to bolo top auto? Tiež sa už deti neviažu rad radom a široko ako kedysi, tiež nie je taká úmrtnosť novorodencov a matiek ako kedysi, že by preto ze sa stále dodržujú staré pravidlá? Pochybujem.
@petrisa213 v roku 2000,ked mala mama autorku,asi uz ludia zisli zo stromu.
Inak suhlasim.

@diana999 mama je stará škola, veď si otoč koč tak aby ti do neho nefukalo a dieťa normálne odokry
Ostrý vzduch na Slovensku momentálne ani nie je