Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?
Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??
@basska11 ne, nejsou antivirotika. Jedina vec, kterou muzes prubeh ovlivnit, pokud vis o komtaktu s nemocnym je prave vakcinace do x hodin.
Mne nevadi, ze o tom vis houbelec, kazdy nemuze vedet vsechno, ale je fascinujici z jake pozice si dovolis ovlivnovat rozhodovani o zdravi deti ostatnich. A jeste se pripitomele smejes. Ji, bylo by to k popukani, kdyby neslo o zdravi. Hahaha
@meesha ja nikoho neovplyvňujěm ja mam kamarátky čo ockuju a nestarám sa im do toho a nevadí mi to mna len fascinuje že strasite vy že osýpky sú smrť!!to neni pravda ani jeden človek keď bolo to halo v telke koli osypkam na sk neumrel !!!a neockovany majú celoživotnú imunitu ockovani nie !!!
Ano budme radi,ze nikto neumrel,kedze sme.nastastie stale vysoko zaockovani,takze tu virus tak necirkuluje. Skoda ,ze to nemozu povedat aj deti v rozvojovych krajinach a tie ktore zomreli za posledne roky aj v Europe po vypuknuti epidemii.
Neockovani maju imunitu? Uff...tak skus ist s nezaockovanym dietatom do ohniska nakazy.
Zatiaľčo mamičky u nás bojujú proti MMR vakcíne, ktorej súčasťou je očkovanie proti osýpkam, v iných krajinách sú za očkovanie proti osýpkam vďační.
"Slovenská humanitárna organizácia MAGNA v najbližších týždňoch zaočkuje proti osýpkam státisíce detí v Konžskej demokratickej republike. Deti dostanú predčasný vianočný darček - šancu prežiť jednu z najväčších a najrýchlejšie sa šíriacich epidémií. Očkovacia kampaň je zameraná na všetky deti do 5 rokov v ôsmich zdravotných zónach v západnej časti Konžskej demokratickej republiky, kde žije 1,3 milióna ľudí. V krajine zúri epidémia osýpok, ktorá si v tomto roku vyžiadala už takmer 5000, prevažne detských, obetí. Je to dvakrát viac ako epidémia Eboly."
@basska11 1. Nikdo tady netvrdi, ze je spalnicky jsou 100% smrt. Uz jsem ti jednou psala, ze jde i o siroke spektrum komplikaci, bylo ti tu vysvetleno, ze mohou zabijet i po mnoha a mnoha letech, a ze jsou extremne nebezpecne pro lidi typu onkopacient, novorozene.... 2. Svymi bludy tim, ze je prezentujes na internetu, jeste navic z pozice “ja mam pravdu protoze konspirace a ostatni jsou ovce” , at chces nebo nechces ovlivnujes.
@lauritkatesty nikto proti ničomu nebojuje !!!len nechcu ockovat koli aj osobným skúsenostiam to je všetko !!!!
@meesha široké spektrum komplikácií máš aj pri iných chorobách tak to by mali vymyslieť ďalšie očkovania aby nás zachránili aj pred inými chorobami 🙏🙏🙏ktoré sú aj horsie ako osýpky a neockuju sa a ty uz aj tak žiadnu imunitu nemáš na osýpky !!!chid sa dať preockovat inak ak ich dostaneš budes mat komplikácie !!ked si taka za ockovanie a a bojíš sa epidémie chid k dr že chces mmr !a daj potom vediet ako ti bolo po vakcíne pretože tie male deti ti to povedat nedokážu !!!
@basska11 jenze ja se neeprezentuji jako nekdo, kdo se citi byt opravneny zakladatelce radit co ma delat. Jen poukazuju na zjevne lzi, ktere zde padly. V debate s tebou nepotrebuju zadne zasadnejsi znalosti nez na urovni biologie zakladni a stredni skoly. 🤷🏾♂️ (Samozrejmne me ucili manipulovani a podplaceni profesori, ale o tom se nesmi mluvit 🤭)
K te tve uvaze nad ubohou imunitou fakt nema smysl se vyjadrovat. Motas se v kruhu, uz je to nuda, potreti vysvetlovat totez. Nic zajimavejsiho tam nemas?
@ptmt1011 a ja nechapem rodicov, ktori to NU maju (pretoze tu nikto netvrdi, ze NU neexistuje), preco nemaju gule na to, aby namiesto neoockovania neriesia odskodne od statu ako napriklad v inych krajinach.....ja som isla vedome do ockovania s tym, ze je mozne, ze NU bude - takisto ako mas NU pri cisarskom, atb, narkoze a dalsich liekoch a metodach, ktore sa bezne aplikuju...

@basska11 jasne a tie lieky proti nebezpecnym chorobam schovavaju v labakoch a nam davaju vakciny🙈🤦♀️ antivirotika existuju na urcite specialne virusy - kde tiez liecba nefunguje 100% , ale skor ako prevencia a dane lieky nie su univerzalne, kedze kazdy virus funguje inac...a to uz nehovorim o vedlajsich ucinkoch tychto liekov (vies vobec na akej baze funguju a co s telom narobia??)