icon

Je pri MMR očkovaní najhoršia vakcína ?

9. jan 2020

Ahojte mamičky je pravda že MMR je asi najhoršia vakcína že má veľmi veľa nežiaducich účinkov??

vevesh
19. jan 2020

@basska11 jasne a tie lieky proti nebezpecnym chorobam schovavaju v labakoch a nam davaju vakciny🙈🤦‍♀️ antivirotika existuju na urcite specialne virusy - kde tiez liecba nefunguje 100% , ale skor ako prevencia a dane lieky nie su univerzalne, kedze kazdy virus funguje inac...a to uz nehovorim o vedlajsich ucinkoch tychto liekov (vies vobec na akej baze funguju a co s telom narobia??)

meesha
19. jan 2020

@basska11 ne, nejsou antivirotika. Jedina vec, kterou muzes prubeh ovlivnit, pokud vis o komtaktu s nemocnym je prave vakcinace do x hodin.
Mne nevadi, ze o tom vis houbelec, kazdy nemuze vedet vsechno, ale je fascinujici z jake pozice si dovolis ovlivnovat rozhodovani o zdravi deti ostatnich. A jeste se pripitomele smejes. Ji, bylo by to k popukani, kdyby neslo o zdravi. Hahaha

basska11
19. jan 2020

@meesha ja nikoho neovplyvňujěm ja mam kamarátky čo ockuju a nestarám sa im do toho a nevadí mi to mna len fascinuje že strasite vy že osýpky sú smrť!!to neni pravda ani jeden človek keď bolo to halo v telke koli osypkam na sk neumrel !!!a neockovany majú celoživotnú imunitu ockovani nie !!!

lauritkatesty
19. jan 2020

Ano budme radi,ze nikto neumrel,kedze sme.nastastie stale vysoko zaockovani,takze tu virus tak necirkuluje. Skoda ,ze to nemozu povedat aj deti v rozvojovych krajinach a tie ktore zomreli za posledne roky aj v Europe po vypuknuti epidemii.
Neockovani maju imunitu? Uff...tak skus ist s nezaockovanym dietatom do ohniska nakazy.

lauritkatesty
19. jan 2020

Zatiaľčo mamičky u nás bojujú proti MMR vakcíne, ktorej súčasťou je očkovanie proti osýpkam, v iných krajinách sú za očkovanie proti osýpkam vďační.

"Slovenská humanitárna organizácia MAGNA v najbližších týždňoch zaočkuje proti osýpkam státisíce detí v Konžskej demokratickej republike. Deti dostanú predčasný vianočný darček - šancu prežiť jednu z najväčších a najrýchlejšie sa šíriacich epidémií. Očkovacia kampaň je zameraná na všetky deti do 5 rokov v ôsmich zdravotných zónach v západnej časti Konžskej demokratickej republiky, kde žije 1,3 milióna ľudí. V krajine zúri epidémia osýpok, ktorá si v tomto roku vyžiadala už takmer 5000, prevažne detských, obetí. Je to dvakrát viac ako epidémia Eboly."

meesha
19. jan 2020

@basska11 1. Nikdo tady netvrdi, ze je spalnicky jsou 100% smrt. Uz jsem ti jednou psala, ze jde i o siroke spektrum komplikaci, bylo ti tu vysvetleno, ze mohou zabijet i po mnoha a mnoha letech, a ze jsou extremne nebezpecne pro lidi typu onkopacient, novorozene.... 2. Svymi bludy tim, ze je prezentujes na internetu, jeste navic z pozice “ja mam pravdu protoze konspirace a ostatni jsou ovce” , at chces nebo nechces ovlivnujes.

basska11
19. jan 2020

@meesha a ty čítaš že poznam mamičku ktorej dieťa malo osýpky v 12m a nič mu neni !!!je tu živý zdravy či tomu neveríš ?ze ich prekonal bez komplikácií ??a tak maly

basska11
19. jan 2020

@lauritkatesty nikto proti ničomu nebojuje !!!len nechcu ockovat koli aj osobným skúsenostiam to je všetko !!!!

basska11
19. jan 2020

@meesha nie ?a preco mi moja dr keď som odmietla dalej ockovat povedala :a to sa nebojite že vam ostane dieťa postihnute či horsie ???!!to neni zastrašovanie !!!je a už som od nej aj odisla s deti k inemu dr ktorý to nerieši !!!

meesha
19. jan 2020

@basska11 ty jsi vazne nejaka nechapava. Jedno dite dokazuje, ze to nic neni. K tomu fakt neni co dodat.
Anebo jo:Opakovacka: mam tri oockovane a nic jim neni. Takze nezadouci ucinky neexistujou. Chapes ze takova logika je fakt zvracena?

carimari
Odpoveď bola odstránená
basska11
19. jan 2020

@meesha ako jedno však aj další to prežili bez komplikácií aj
Neočkovaní čo tu bola epidémia !!

basska11
19. jan 2020

@meesha široké spektrum komplikácií máš aj pri iných chorobách tak to by mali vymyslieť ďalšie očkovania aby nás zachránili aj pred inými chorobami 🙏🙏🙏ktoré sú aj horsie ako osýpky a neockuju sa a ty uz aj tak žiadnu imunitu nemáš na osýpky !!!chid sa dať preockovat inak ak ich dostaneš budes mat komplikácie !!ked si taka za ockovanie a a bojíš sa epidémie chid k dr že chces mmr !a daj potom vediet ako ti bolo po vakcíne pretože tie male deti ti to povedat nedokážu !!!

meesha
19. jan 2020

@basska11 nechapava a zacyklena 😱😱🙈

basska11
19. jan 2020

@meesha ja neverim že vakcíny chránia!!!!to je všetko

basska11
19. jan 2020

@meesha máj pekny den

vevesh
19. jan 2020

@basska11 ja mam akurat za sebou preockovanie a doockovavanie sa - a ziadna reakcia. Moje deti aj muz takisto ziadna reakcia na akekolvek ockovanie....cize podla tvojej logiky NU nie su, lebo my sme ich nemali..... (a ani nikto v mojom okoli...)

basska11
19. jan 2020

@vevesh vy ste ich nemali !!!mate stastie !!!ini ho nemusía mat !!!

basska11
19. jan 2020

@vevesh zbohom

meesha
19. jan 2020

@basska11 a to plati i naopak, vis, 😀 i ti tvoji znami meli stesti. Ale zda se, ze to uz je asi fakt za hranicemi tveho chapani, nenadelame nic. Mozna bych byt tebou zkusila jiny obor nez medicinu 🤔

basska11
19. jan 2020

@meesha Ok pani doktorko

basska11
19. jan 2020

@meesha ty vies o medicene asi tak ako ja 🤣🤣takze si nemáme čo vyčítať 🤣🤣

basska11
19. jan 2020

@meesha nemali stastia mali lepšiu imunitu pretože neboli ockovani a ockovanie imunitný systém zaťažuje pretože telo s tým musí bojovat a keď nahodou medzi ockovanim ešte sj choroba príde tak dakujem pekne čo musí telo všetko zvládnuť

basska11
19. jan 2020

@vevesh a aké máš preočkovanie a doockovanie ?💁

meesha
19. jan 2020

@basska11 jenze ja se neeprezentuji jako nekdo, kdo se citi byt opravneny zakladatelce radit co ma delat. Jen poukazuju na zjevne lzi, ktere zde padly. V debate s tebou nepotrebuju zadne zasadnejsi znalosti nez na urovni biologie zakladni a stredni skoly. 🤷🏾‍♂️ (Samozrejmne me ucili manipulovani a podplaceni profesori, ale o tom se nesmi mluvit 🤭)

K te tve uvaze nad ubohou imunitou fakt nema smysl se vyjadrovat. Motas se v kruhu, uz je to nuda, potreti vysvetlovat totez. Nic zajimavejsiho tam nemas?

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
vevesh
20. jan 2020

@ptmt1011 a ja nechapem rodicov, ktori to NU maju (pretoze tu nikto netvrdi, ze NU neexistuje), preco nemaju gule na to, aby namiesto neoockovania neriesia odskodne od statu ako napriklad v inych krajinach.....ja som isla vedome do ockovania s tym, ze je mozne, ze NU bude - takisto ako mas NU pri cisarskom, atb, narkoze a dalsich liekoch a metodach, ktore sa bezne aplikuju...

basska11
20. jan 2020

@vevesh na čo mi bude odškodnenie keď budem mat choré dieťa!!!!!!radsej zdravie ako peniaze !!!!!!!

basska11
20. jan 2020

@vevesh hej len po atb tie hneď vysadis a dr zápise do karty a už ich viac brat nebudeš !!ty nechápeš že fakt veľa doktorov zapiera ŇU z očkovania !!!!