Je váha 2-mesačného bábätka 5600 g normálna?
V 21. Budeme mať 2 mesiace.
Teraz máme váhu 5600g . Narodilo sa ako 4000g.
Je to veĺa?
Moj 8kg
Narodil sa 4kg
Ano je baculaty a rozkosny ak by mal niekto pripomienky….
Moj 8kg
Narodil sa 4kg
@anonym_1484d7 ako dvoj mesačný má 8kg?
Moj 8kg
Narodil sa 4kg
@anonym_1484d7 super 🥰🥰🥰🥰
@anonym_1484d7 ako dvoj mesačný má 8kg?
@anonym_autor Ano. Ale je na umelom mlieku od narodenia preto ta vaha ide asi rychlejsie hore a je jedak
@anonym_autor Ano. Ale je na umelom mlieku od narodenia preto ta vaha ide asi rychlejsie hore a je jedak
@anonym_1484d7 aj mi sme na UM . Aj moja malinká by jedla stále🤦♀️😁
@anonym_1484d7 super 🥰🥰🥰🥰
@anonym_autor ♥️♥️ ale ak ma náhodou tvoje menej alebo rovnako je to v poriadku lebo veľa záleží aj od pôrodnej váhy. Môj má 4 kg a je fakt že jedak, vôbec sa ne riadim tými tabuľkami veľa vypije toho mlieka poviem pravdu. Aj otec sa ma pýtal či to nepreháňame ale keď mu chuti tak určite mu neodopriem
Mame, budeme mat..... To kto ešte, že píšeš množné číslo? Aj ty?
Je to úplne v poriadku pokiaľ papá nieje žiadny problém každé bábätko priberá individuálne
@anonym_autor ani nie moja sa narodila 3100g a v 2m mala 5500 cca 9tyzdni 😇vtedy sa "nafukla" buduci týždeň bude mat 3m a uz nevyzerá ze tak "rychlo"pribera😇....ak by sa nieco nepacilo lekarke povie vam...ja som sa zas.pytala ci nevadi ak pribrala tak velmi
Nerobila by som z toho vedu. Je to ako dosť si myslím, ale ber to tak, že keď začne loziť tak to bude zasa iné lebo bude mať pohyb 🙂 bacuľaté deti sú rozkošné 😍😄
Uplne normalna vaha. Moj sa narodil 4290g a prve mesiace priberal cez 1000g. Kojila som ho. Aj dr. mi hovorila, ze to je dost vela, ale co som mu nemala dat jest? 😀 Ked mal rok vazil cez 13 kg..
@anonym_autor ♥️♥️ ale ak ma náhodou tvoje menej alebo rovnako je to v poriadku lebo veľa záleží aj od pôrodnej váhy. Môj má 4 kg a je fakt že jedak, vôbec sa ne riadim tými tabuľkami veľa vypije toho mlieka poviem pravdu. Aj otec sa ma pýtal či to nepreháňame ale keď mu chuti tak určite mu neodopriem
@anonym_1484d7 a kolko ml vypie ?
Ja som sice dojcila. Ale spociatku priberali cca kilo na mesiac. Proste dr ze vela 😂 ze ci aj prikrmujem. Ze nemam. Potom ze teda asi mam poctivu smotanu.
V roku mal "najmensi". 11 kg. Syn co mal 3900 pri narodeni mal v roku 12-13kg uz neviem presne.
Kazdopadne teraz su z nich take "spagety". Vyrastu. Vybehaju.

za týždeň by bábo malo pribrať 200g. prerátaj si koľko pribralo či ozaj toľko.