icon

Je výchovné capnutie po zadku v poriadku?

tatiana234
1. júl 2025

Ahojte chcem sa opýtať či je v poriadku áno viem je to zlyhanie rodiča a dospelých sa medzi sebou nebiju prečo by sme mali deti ale capnutiw po zadku není bitka nechcem tu názory prečo sa to robiti nema ani názory ako tu maminy maju nadpriemerne inteligentne deti ktore pocuvnu vseto na prvý krst. Dcéra je v období ivzdoru ma 2 roky necelé óde bomby niekedy. Minule do mna hodila kyblik to este prešlo s napomenutim zasmiala sa a treska ho do mna asi 2x tak som jej capla po riti príde Micro okamzite ľúto ale v tom momente zabralo

beronsche
9. júl 2025
@katarina092

@beronsche prosim?? Chcte povedat ze deti ktore sem tam dostanu na zadok maju z Toho zle spravanie?? To nemyslite vazne… Vase deti len posluchali?? Ako ja som to vravela len ako priklad, ani si nepamatam zeby som tahala dieta z ihriska prec

@katarina092 prosím ťa, teraz na ktorý príspevok konkrétne reagujes?
A prepáč, ale ty aplikujes veľmi selektivne vnímanie textu, alebo ja už neviem..
Podľa mňa neexistuje dieťa, ktoré vždy poslúcha - nemám rada to slovo, skôr by som povedala, že ktoré sa správa vždy ako má.. neviem o tom, aby sa tu niekto týmto hrdil. Ja rozhodne nie.
To ťahanie z ihriska, alebo teda, odchod, ak dieťa vyvádza, bol výborný príklad, ako to urobiť. Prirodzený dôsledok.

Čo ucis dieťa, ktoré dostáva na zadok, čo si z toho môže odniesť a prečo to vlastne ako vychova nefunguje, to je tu už x krát popísané, prepáč, ale naozaj sa mi nechce to zase opakovať. Stačí, ak si pozrieš moje príspevky, ja som to určite písala a aj tebe.

gabrielabydzo
9. júl 2025
@berenika39

@gabrielabydzo pevně doufám, že nastávající generace rodičů už nebude mít kde čerpat podobné přežité, a ve vší slušnosti, primitivní názory na výchovu.
Vztáhnout ruku na dítě je jiné, než na dospělého? Jo, je, je to mnohem horší, protože to dítě je bezbranný..

@berenika39 To je ako s tým vtipom u nás:Matka cestuje v autobuse s dieťaťom,ktoré vrieska, kričí a keď kopne staršiu pani,namiesto ospravedlnenia matka dieťaťa len povie:Má voľnú výchovu.K matke príde 15 ročný chalan ,vyberie si žuvačku z úst a nalepí jej ju do vlasov.Keď mu chce rozhorčená vynadať,tak jej sucho povie:Mal som voľnú ýchovu.
Aké poučné že??

katarina092
9. júl 2025
@viestta

@katarina092 to, ze pubertiaci su drzi a bez hranc nebude v tom, ze boli malo bite. To je vychova bez urcenia hranic, a hranice sa bitkou neurcuju.

@viestta nieje pravda ze teenageri su drzi lebo nemaju hranice… je to proces dospievania a na kazdeho plati ine… mna nemuseli byt varechou ale hlavne pri chlapcoch to obcas treba.. moj muz so svagrom boli biti varechou napriek tomu ze ich mama bola dost prisna, musela zastavat aj rolu otca. A maju pekny vztah s matkou

katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
katarina092
Odpoveď bola odstránená
viestta
9. júl 2025
@katarina092
Odpoveď bola zmazaná

@katarina092 pevne verim, ze len zblbol system a toto dolezite oznamenie pre mna si mi neposlala 20x, lebo v tom pripade stacilo len raz

viestta
Autor odpoveď zmazal
Modrý koník
9. júl 2025
@viestta

@katarina092 pevne verim, ze len zblbol system a toto dolezite oznamenie pre mna si mi neposlala 20x, lebo v tom pripade stacilo len raz

@viestta Ahoj, áno, problém je na našej strane, ospravedlňujeme sa 😉 Na odstránení poruchy intenzívne pracujeme.

annm81
9. júl 2025
@katarina092

@viestta nieje pravda ze teenageri su drzi lebo nemaju hranice… je to proces dospievania a na kazdeho plati ine… mna nemuseli byt varechou ale hlavne pri chlapcoch to obcas treba.. moj muz so svagrom boli biti varechou napriek tomu ze ich mama bola dost prisna, musela zastavat aj rolu otca. A maju pekny vztah s matkou

@katarina092 vypýtala si si nejaké podklady, dostala si ich a napriek tomu vzápätí napíšeš, že chlapcov občas treba biť varechou...🤔