icon

Jedno alebo dve deti?

elizabeth88
3. dec 2018

Zdravim maminy,co si myslite.Ake su klady a zapory.

Strana
z2
baccio
4. dec 2018

@maminuska tak mi čo nevidieť 6🙂

maminuska
4. dec 2018

@baccio to ti gratulujem , ja už som na to stará . Ale 5 je pre mňa strop kedy to dávam v pohode mentálne aj fyzicky.

baccio
5. dec 2018

@maminuska tak umna je to tiež už strop...mám 34 ale to prežívanie tehotenstva je úplne iné ako keď som mala po 20tke....ale dotiahneme to dúfam do šťastného konca a potom dufam budem baviť už len vnúčatká 😊

evapressa
7. dec 2018

Ja to mám oveľa horšie,manžel má uz3detiodrastene slečny,mi máme syna2,5rocny ,pýta si súrodenca cíti sa sám a ja túžim mať,no manžel nie a cítim sa veľmi sklamaná pred svadbou som hovorila že chcem dve,teraz má zabrzdil a príde mi to egoisticke,veď s inou má 3nie somou necíti sa na to ,navyše svokra ho naockovala že nie ,

evapressa
7. dec 2018

@evapressa vie možno niekto poradiť?

zooeynka
7. dec 2018

@evapressa nedivim sa mu, ma 4 deti a po piatom netuzi...

martinocka31
7. dec 2018

@evapressa Pises,ze su odrastene jeho dcery,no mozno ho predsa stoja nejake tie financie...Mozno by stal za to otvorenejsi rozhovor,nie len ,ze sa na to neciti.Mozno potom lepsie pochopis,preco.Drzim palce,ze chces dopriat dietatku surodenca,je pochopitelne.🙂

evapressa
8. dec 2018

@martinocka31 áno je sám smutny.nestoja ho peniaze,sú samostatné, proste sa mu nechce starať sa.

Strana
z2