icon

Kam dávate 8-mesačné všade loziace deti, keď niečo robíte?

bessdonna
3. okt 2023

ahojte.kam davate 8mesacne vsade loziace deti ked nieco robite?okrem postielky,nosica a choditka.vdaka.

Strana
z2
viestta
3. okt 2023

Choditko sme nemali, mali sme ohradku

pribinak
3. okt 2023

Normálne lozil okolo mna, z miestnosti do miestnosti. Všetko čo by sa mohlo rozbiť alebo zničiť tak bolo odstránené z jeho dosahu

thoughtfulweirdo
3. okt 2023

Ani jedného som nikde nedávala, staršiu by v 8 mesiacoch nič okrem psej klietky neudržalo a mladší by bezo mňa v tej dobe neprežil 🤣 takže nech som robila čokoľvek, jedna lozila všade, druhý lozil po mne 😅

2006_1211
3. okt 2023

@bessdonna do ohrádky ale vydrží tam tak 5min max lebo je veľmi hyperaktívna a nevie sa sama zahrať

angeli121212
3. okt 2023

@bessdonna noo čo ti poviem..😂 keď je to veľmi nevyhnutné napr. Vybehnem po poštu alebo potrebujem ísť na záchod tak do ohrádky ale zväčša všade za mnou lozí , prispôsobili sme tomu v rámci možností dom ale teda u nás sú ešte často používané staré matrace zo sedačky a nimi som obkladala napr radiátor zabarikádovala schody dvere a pod.

minesasubu
3. okt 2023

Ja som maleho nikdy nikam nedavala stale bol na zemi ( prisposobone podla jeho veku) ked zacal lozit dala som na zem vankuse aby mohol preliezat a na urcite miesta v byte nejaku hracku , ja som si robila svoje ked chcel prisiel za mnou ked nie tak sa hral ,,sam,, zabezpecili sme zasuvky a veci ktore by mu mohli ublizit

babulkomale
3. okt 2023

@bessdonna kedze vyliezol vsade do vysky a to este ani nechodil, kupila som ohradku, ze aspon kym umyjem podlahu alebo nakrajam maso.
Jacal v nej, vyhadzal hracky von, potom sa vyzliekol, aj to vyhadzal von a potom stal a jacal v plienke ako zanedbane nevypocute dieta. To stihol za par minut 😃

siska53
3. okt 2023

@bessdonna byt som zabezpecila tak, aby si neublizili... a max.do postielky.. v ohradke revali.

maggiba
3. okt 2023

Na zem v miestnosti, kde potrebujem byt a nech si lozi. Nevidim za tym ziadnu vedu, nic mimoriadne. Samozrejme, nenechas v dosahu noze, cistiace prostriedky, male casti/baterky a pod. Ale to asi plati vseobecne v domacnosti s malymi detmi.

martinka13
3. okt 2023

Ohrádka plná hraciek

lucia13022023
3. okt 2023

Ja mam 7 mesačného a od 6 mesiacov lozi kade tade. Byt sme prispôsobili ale žiadne veľké zmeny, skôr bezpečnosť ako zástrčky, nože, lieky atď... Ja som za to nech objavuje, keď varím je so mnou v kuchyni🤷‍♀️

bessdonna
autor
3. okt 2023

@bessdonna aj moja je na zemi ale proste mam aj veľké dceru,ta moze nechat kadeco na zemi,obcas sa musim sustredit a nemozem ju strazit na sto percent.neviem to tu dobre zabezpecit prave.do choditka ju davam jedine kym sa vycikam a umyjem ruky,mam to pri wc😏.neviem ci kupovat ohradku.acch.velka nemala nic ale to som mala jednoizbak a bol super bezpecny.

svokrinjazykmonika
3. okt 2023

@bessdonna mám kúpenú ohrádku, 120x120, ešte od kedy som bola tehotná. Myslela som si že to bude také must have, ale ani som ju len nevybalila. Normálne s malou fungujem v byte. Behá si kam chce, hneď sa naučila že sú veci čo sa nemôžu chytať.

bessdonna
autor
3. okt 2023

@svokrinjazykmonika nejde to.akoze tiez tak fungujem ale napr ked si umyvas hlavu,menis tampon,scedis cestoviny?jedno dieta tusim u madarov stiahlo na seba telku a zomrelo.proste staci chvilka nepozornosti.na druhej strane ako ju poznam vydrzala by v ohradke 3minuty.

lucia13022023
3. okt 2023

@bessdonna tak na tie chvíle nemôže byť v postieľke? Ved tampón nemenis 5 minút ani cestoviny necedis tak dlho. Na takéto úkony by som ju dala do postieľky a dala hračky.

angeli121212
3. okt 2023

@bessdonna skus ked tak aj z bazaru kuknúť ohradku za symbolickú cenu, ono ja som mala podedenú ešte po bratovi

babulkomale
3. okt 2023

@svokrinjazykmonika baby, to vam nikomu nevyliezalo este nechodiace dieta napriklad von z postielky? Postavilo sa s oporou, prehodilo nohu von a liezlo? Ja som musela mat videovysielacku a hned bezat za nimi ked sa zobudili, pretoze by vyliezli a spadli. Samozrejme neliezli na velku postel vedla, ale do prazdna 🤦

angeli121212
3. okt 2023

@babulkomale jasne moj by toho bol schopný resp. By sa dovtedy kvačkal po postieľke kym by z nej nejakým spôsobom nevypadol preto mam aj tú ohrádku ona je oveľa vyššia

babulkomale
3. okt 2023

@angeli121212 moji boli extremne vysoki, tak aj preto. Uplne mali uz dociahli na kľučky, vsade. Pre mna male deti bol neskutocny stres. Stale v strehu a v skokoch.

bessdonna
autor
3. okt 2023

@lucia13022023 zvyknem,len je spalna brutal daleko.a to,ze moj brat si rozbil hlavu v postielke a ja som to videla,tak sa bojim😂vratim sa a kukam,ze si hlavu bucha,nohy strka von.mantinely nemam.

bessdonna
autor
3. okt 2023

@babulkomale presne na toto som myslela,len ja sa uz neviem asi vyjadrit.som v strehu,nemozem ju pustit z oci.vela je na rukach,obcas aj v nosici,ked nieco robim,ale neda sa to stale

lucia13022023
3. okt 2023

@bessdonna chápem, aj môj si udiera hlavu do tyciek stále 🤣 ešte mi napadlo toto, ale neviem 🤷‍♀️😁 to už rovno ohradku môžeš kúpiť

jakubkoanjelik
3. okt 2023

Ja pripútam do stoličky na kŕmenie.

lucia13022023
3. okt 2023

@babulkomale môj sa o to zatiaľ ešte nepokusil a dúfam ze ani nepokusi lebo zinfarktujem🤣

angeli121212
3. okt 2023

@babulkomale poznáme 😂 náš je tiež vyšší a chudší a to ma len 9 mesiacov ale všade je ho plno

bessdonna
autor
4. okt 2023

@lucia13022023 inak fajn to vyzera.vies co by bolo dobre?cez den ked ju uspim vedla seba a musim ist na wc,tak dat na nu nejaku klietku😂

mimi3008
11. okt 2023

@bessdonna Choditko? To dufam nemyslis vazne. A este k tomu u 8 mesacneho

bessdonna
autor
11. okt 2023

@mimi3008 citat s porozumenim.vies co to znamena?

angeli121212
11. okt 2023

@mimi3008 v príspevku autorka píše, že okrem chodítka t.j. tam ho dávať nechce

tamta
11. okt 2023

@angeli121212 snad nikoho pricetneho by nenapadlo dávať akékoľvek dieťa do choditka, tobôž nie 8 mesačné. A keďže to autorka spomenula, považuje to za jednu z možností. Na to reagovala mimi.

Strana
z2