icon

Kde kúpiť tepláčiky pre ročné dieťa?

28. júl 2023

ahojte prosím kde kupujete tepláčiky s úžším pásom alebo aspoň so sťahovaním. Dcerka má 13m a momentálne nosí stále 80tku nohavice ale na dlžku jej začínajú byť krátke ale 86ky jej padajú. Má ich dosť volné v páse kedže je dosť útla. Doteraz som kupovala v Pepco a sedela vždy velkosť respektive aj ked nosila dhšie tak jej to proste sedelo a teraz väčšiu velkosť nohavíc tam kupiť nemôžem kedže jej to je volné všetko :D

denkabemommy
28. júl 2023

Next, lindex, name it pripadne dávam šiť na mieru 🙂

syslik81
28. júl 2023

u nas vela sedila z h&m ale ja som nakupovala chalanske.. mala som pocit ze jej aj dlhsie vydrzali tiez primark maval dost uzke veci

biem22
28. júl 2023

Môj syn je veľmi úzky, najlepšie sú z lindexu, ale nie všetky, niektoré su mu aj tak široké. Teraz som kúpila v m&s a tie sú topka úzke, inak je to boj kúpiť lebo niekedy sa mi zdá, že sú úzke a nie sú 🤣 . Už som mu ale aj skúšala v obchode, aby som vedela, či mu sadnú .. a môjmu práve naopak hmko vôbec nesedí, všetko široké ...

deedol
28. júl 2023

lindex s vnutornou regulaciou

barbie1981
28. júl 2023

Next, cocodrillo

kristina2412
28. júl 2023

Name it, má zalando i about you

evkamotka
29. júl 2023

Ja mu ich na boku proste zasijem a hned je po narocnom hladani 🙂

milanemila
29. júl 2023

Suhlasim next a name it maju urcite uzsie veci aj ja ich malej kupujem.

alexka89
1. aug 2023

Nejaké sekáče neexistujú u vás?,sinsay,Tesco,tu skús hladat balíky oblečenia,marketplace na FB alebo nápis na internet a vyhodí ti ponuky ...objednaj viac kusov aby si neplatila 10kurierov...však sa troška vynajdi.