Kde sa nosí náramok pre bábätká?
Kde sa zvykne dávať bábätkám náramok? Mohlo by si bábätko ublížiť, keby ho má na ruke? Dá sa prispôsobiť veľkosť čiže nespadne, len či by sa ním vedelo škrabnúť alebo niečo take?
Prosím píšte iba také, čo máte skúsenosť 😊, podarilo sa vášmu bábätku poškriabať sa o náramok, alebo sa toho nemusím báť?
Ale náramok sa našiel. Nie v mise, niekde na zemi...
Bábätko žiadny náramok ani iné ozdoby nepotrebuje. Maximálne na nejakú slávnostnú udalosť na fotku a potom dole.
@januska12323 ani dospelý nepotrebuje náramok, nosí ho lebo chce, a dieťa nosí/nenosí náramok z rovnakého dôvodu, lebo jeho rodič chce/nechce…
🤦🏼♀️ och ani jedna odpoveď k otázke.
@minenkak nech sa páči dôvod ☝️, stačí ?
Pýtala si sa či si môže bábätko ublížiť takže odpovedá sú k veci. Áno môže si ublížiť, náramok je zbytočný
Naco je babatku naramok?
Samozrejme, ze mu moze ublizit. Strci do ust, pretrhne, poolizuje.
@natall113 máš skúsenosť ? Malo tvoje bábätko náramok a podarilo sa mu škrabnúť sa oň?
@mclissa no to isté ako tebe a mne
Ja nenosim naramky.
Pre babatko uplna skodna zbytocnost.
Prečo si tak strašne tvrdohlavá? Bábatko si to bude šklbať, driapať, vkuse si to bude strkať do úst, môže to ťahať kým to neroztrhne a neporaní si ruku. Bábatku je náramok úplne zbytočný a je len na oštaru, preto sú reakcie také, aké sú.
Naše krsniatko malo zlatý náramok na ruke, ako 6mesačné- ročné. Dávali mu ho, keď sním išli von. Stratil ho.
A áno, poškrabal si ním čelo. Vždy ked prišli domov, ho musela čistiť, lebo si ho pchal do úst a bol celý od slín a všetkého možného.
Nie nemalo, stačí logicky premýšľať, stále si nenapísala o aký náramok ide ale predstáv si kde všade ho bude bábätko šúchať a potom ho bude cmulat, všetok prach a bordel, môže ho roztrhať, zjesť nejakú časť, bábätko sa poskrabe vlastným nechtom nie ďalšou vecou na ruke.
@yoxinka máš skúsenosť ? Alebo len hádaš a nikdy si ten náramok ani neskusila
@zara1357 ďakujem, konečne nejaká vlastná skúsenosť
@natall113 o zlatý, a keď má dieťa závesnú hračku na kočíku alebo kdekoľvek v postieľke, ťahá ju všade so sebou, cmúľa, hádže na zem… odhadujem že stále všetky hračky dezinfikuješ po každom použití, lebo to je to iste ako s tým náramkom, teda až na to, že náramok je ľahšie vyčistiť ako látkové hračky
Inak autorka tu staci uvazovat logicky. Skusenosti su len vedlajsie 🤷♀️
Ale veď nech sa páči, čo sa tu s nami hádaš keď si skalopevne presvedčená že ten náramok dáš a hotovo. My sme ti tu vieceré napísali aké je to zbytočné a nebezpečné a ty si stále ideš svoje. Šak daj teda keď už je kúpený 🙄 nám je to tak jedno. Pre mňa za mňa aj náhrdelník dokúp 🤦
Rozumný dôvod aspoň trochu, takže nič
Aky náramok ? Moja mala od narodenia taký snurkovy ČERVENÝ ( nie nebolo to kvôli urieknutiu) a na tom strieborné srdiečko .. mali sme rovnaké a nosila ho skoro 2,5 r teraz sa nej pokazil :(
Dostal malý zlatý naramok od mojej mamy na krst a ani raz ho nemal na ruke. Akože na čo ? …Má ho odložený … a mama nerieši, že ho nenosí
Takéto hračky nenosí kade tade 🙂 ak máš svoj názor načo si tu?
@sisa0818 ooo parada, ten náš je zlato-retiazka
@natall113 hračky nenosí kade tade 🤣🤣🤣, jasne lebo take bábätko s náramkom vyberiem z kočíka na prechádzke, vyvalam ho všade kde sa dá, podlahu poutieram jeho náramkom 🤦🏼♀️ vtipná si ozaj.
Písala som lebo som chcela skúsenosti ľudí , nie mudrovanie mamičiek, čo to nikdy nepoužívali o tom aké nepotrebné to je. Ale teba sa môžem opýtať to isté, keď nemáš odpovede na moje otázky načo mi píšeš ?
pri tomto príspevku neviem či sa mám smiať či plakať… vysvetlí mi autorka jeden rozumný dôvod na čo potrebuje malé dieťatko náramok? fakt ma to zaujíma prečo by to niekto robil… čisto z bezpečnostného hľadiska, tak ako aj ostatné žienky písali vyššie, nie je to vhodné, nech sa akokoľvek urazíš alebo oduješ, radia ti tu dobre, tak si to skús logicky uvážiť 😊
Dospelý náramok neolizuje, nehryzie, neťahá, neškrabne sa ním a ani si ho nikde nezachytí. Ale však tvoje dieťa rob ako chceš.
Ked ho nosi dospely tak preco by babatko nemohlo? Ok takze ked ma dospely mobil, tak preco ho nemoze mat aj babatko? To je teda logicky argument... ten naramok chces ty, aby ho malo dieta, nechce ho tvoje narodene babatko. Ked uz sa tu ohanas tym, kto co chce nosit...
Dospelý sa môže rozhodnúť,to dieťa nie a ešte tomu dospelému to robí radosť sa krášliť,to decko je rado ,že sa dobre naje,vys..je a je spokojné
Tak mám tri deti a videla som, čo robia s rukami. Veď daj mu náramok a zbadáš. Načo ti treba skúsenosti, keď sa aj tak len paprčíš, keď ti niekto napíše, že je to somarina.
Veď mu /jej ho daj a uvidis . Podľa mna si ublížiť nemá ako kym ho nezačne hrýzť a cmúľať ale naša to napr nerobila

Ja len tak pre pobavenie, moja kamoška dala vyrobiť synovi zlatý náramok, jedného dňa zmizol a keď kamoška začala robiť paniku, spýtala sa malého kde je náramok...dotiahol ju na WC, ukázal na misu a povedal pápá... Skoro ju šľaktrafil 😅