Keď sa 9-mesačné bábätko teší, tak sa trasie
Dobrý deň chcela by som sa opýtať či ste sa s tým niekto nestretli alebo nevedeli poradiť samozrejme budem to riešiť aj s doktorkou ... Moja dcérka má 9 mesiacov , už som si to všímala dávnejšie ale nikdy som tomu nevenovala až takú pozornosť , dcérka neviem ako to písať keď niečo chce , alebo chce ísť na ruky , alebo sa teší tak si dá rúčky pri telo ako keby sa trasie , je plne pri vedomí aj sa usmeje ... Neviem či prejavuje len takto svoje emócie keď ešte nevie rozprávať... Prosím vás poraďte môže to byť niečo vážne ? Neviem čo si myslieť
Nás to robil keď mal 4 roky,tuším to robil 2 roky.On sa tak tešil.
To robi aj moja😀 ma skoro 14m. ale ruky neda k telu ale ked napriklad sedi,tak napne nohy a predpazi ruky a trasie sa a pritom otvara dlan a zatvara😀 podla mna je to ok,ona sa tak tesi😀 robi to uz asi…fuu od toho 9 mesiaca mozno?😀 nerobila by som dramu
Poznám 10 ročne dieťa, úplne zdravé a robí to tiež, matka to riesila s lekárkou aj so školskou psychologickou a dostala odpoved ze to je jej spôsob radosti…asi v 7 rokoch ju na to aktívne upozorňovala aby to nerobila tak to robí menej ale sú chvíle keď sa trasie od radosti..👍
To robi aj moja😀 ma skoro 14m. ale ruky neda k telu ale ked napriklad sedi,tak napne nohy a predpazi ruky a trasie sa a pritom otvara dlan a zatvara😀 podla mna je to ok,ona sa tak tesi😀 robi to uz asi…fuu od toho 9 mesiaca mozno?😀 nerobila by som dramu
@ls56 dobrý deň. Kedy to u vás prestalo? Naša to tiež začala robiť
@ls56 dobrý deň. Kedy to u vás prestalo? Naša to tiež začala robiť
@kkiikkaa00 fuha netusim. Uz ma skoro 3,5r a je zdrava, nic jej nie je 😁 vsetko tak nejak akosi preslo😀

@simona966 ahoj, naša robila to isté a drží sa jej to ešte stále... Podľa mňa je to ok, veď také bábo ešte nevie rozprávať, tak radosť vyjadruje týmto spôsobom. Ale skús sa opýtať dr.. Len vravím, naša (15m) keď vidí napr. čokoládu dá rúčky k sebe, zacne5 sa smiať a až ju trasie.. proste vidno tú radosť, potešenie... Ináč je zdravá, všetko 🙂