Kedy dieťa začne samostatne držať fľašu?
Ahojte pytam sa cisto informacne. Syn ked mu ju nedam a nenastavim si ani nepodrzi flasku.
Nehladam v nom choroby ani chyby a podobne, len cisto informacne ci to nie je neskoro. Plazi sa smerom dozadu aj na styri sa dava len este nevie ako sa posunut vpred coz je super. Len tu flasticku si sam ani nepodrzi 🫣🙈 kde to, ze by sa sam napapal 🙈🤷♀️
Môj syn bude mať 2 roky jedine co si podrží je čaj fľašu mu musím držať je lenivý 😅😅 a nevie ani zo slamky piť ešte takže čo vám poviem
myslim, ze ocakavate privela od neho. kazde dieta je ine, myslim, ze vas zvlada vsetko ako ma.. aj moj si zacal drzat flastku omnoho neskor ako v 8mes.. sam sa napapat v 8mes ozaj nemusi.. vsetko je ako ma byt.. ❤
Muj syn si zacal flasku na mleko drzet az ted v 22 mesicich. Predtim to odmital, prislo mu to pohodlnejsi. Pak ze dne na den prestal a uz odmita, aby mu to drzel nekdo jiny. Takze ja bych z toho zadny zaver nedelala. Za to treba ji priborem a pije z obyc sklenicky na vodu uz skoro od roku. Vubec se netreba ridit ostatnimi, na vsechno ma cas a prijde si na to sam 🙂
Je to v poriadku.Moja 22 mesačná si tiez nechce fľašku a mliekom sama držať. Nevadí mi to, rada ju kŕmim.
Kľudne to môže mať len emočný charakter. Dojcene dieťa sa k matke pri pití mlieka tuli, mojka. Aj dieťa na UM chce asistenciu matky pri pití, nemusí stačiť že ležíš pri nom
Naša malá si fľašu držala sama až od obdobia "ja všetko sama".
Ak je v iných veciach ok, absolútne by som toto neriešila
Mojmu synovi som do 2.5 rika drzala flasku. Ale nie preto, ze by nevedel. Pravdepodobne by to vedel aj tvoj, ale tak od maminky je to lepsie. Dopraj mu to. Inak to ostatne, co pises mi pride uplne normalne.
Moja si sama flasu zacala drzat az niekedy ked mala rok a pol? Aj to som jej obe ruky musela dat na flasu, ze takto si ju drz 😂 trvalo to chvilu, kym si ju sama vzala a drzala, ale mna to uz nebavilo sediet pri nej kym ju vypije 🤷♀️
@ariannazara dobro som pokojnejsia 🤷♀️😂 ja, ze je lenivy 😂
@klip0 ano moze to mat nieco do seba 🙈
@banalu mozno si chcu ten komfort uzit co najdlhsie 🥰😁
Však má len 8 mesiacov 🤦🏼♀️🙈 sám bude jesť okolo roka a niečo a aj tu fľašku. Netlačte na pílu a klud,všetko má svoj čas , preboha 🙈
@sorayaardente lebo rovesnici si uz pekne papkaju sami a davaju do pusy mi ani 1 zub nemame 🤷♀️🫣😁
V kľude,mojim obom vyšiel prvý zub na 9 mesiacov a všetci na rok mali pomaly 8 zubov a my 4 😁 naozaj ma všetko svoj čas. Malý má rok a 3 mesiace a už ako tak pekne papa sám,keď nerátam,že ho prezliekam trikrát denne pomaly a fľašu si drží tak mesiac možno.
@sorayaardente som tak cakala, kedy si bude nieco chrumkat sam 😊😁
To potrvá,treba dávať pozor ,aby sa nedusil,to tiež potrvá,kým si sám bude chrumkat ,dobre sú tie chrániče na ovocie alebo jedlo,čo si vie zuzlat väčšie kúsky čohokoľvek v tom.

Mojej kamošky mala mala 3 roky a fľašu jej držala, môjmu som tiež držala dlhšie ale v 8m to tiež nevedel. Môj do 3 rokov nevedel piť na slamku, z pohára 😅 a čuduj sa svete všetko sa naucil