Kedy ísť von s novorodencom v tomto období?
aj hned 🙂
Hneď ako prídete s pôrodnice, vonku je krásne, prechádzka len prospeje
Dieťatko vhodne obliecť, nie príliš
Mne v oktobri vravela neonatologicka (a bolo podobne pocasie ako teraz), ze kludne hned. Najskor na 15 minut, potom postupne predlzovat. Ze ked s nim nepojdem von hned na 2 hod, tak sa nic nestane.
za mna tiez hned, s dcerou v septembri sme postupne kazdy den predlzovali, pri synovi hned prvy den s dcerou na zmrzku
kľudne môžeš...
jedna dcéra sa narodila v januári - von -26 st. a nás pustili z nemocnice domov akoby nič.
teraz ani nemrzne, takže bábo pomaly privykaj na prechádzky, nemusíš hneď 3 hod. ,ale začínaj 1/2 hod. a postupne navyšuj.
hlavne bábo správne obleč - aby mu nebola zima.
pri ďalších de´toch už budeš vedieť - s ďalšou dcérou sme išli do cukrárne rovno z pôrodnice a potom sa prechádzať....
Malý je februárový, hneď na druhý deň keď sme sa vrátili z pôrodnice sme išli von. A od vtedy sme boli vonku každý deň, aj keď len na par minút.
Bud vdacna za toto počasie. Ja som mala novorodenca ked boli mínusové teploty. V tomto počasí ja osobne by som sla po týždni (ked sa aj ty na to fyzicky budeš cítiť).

Hneď od narodenia. Však je krásne pocasie. Nemrzne, neleje jak z krhly, neprazi slnko
Tebe a aj bábätku prechdzka len a len prospeje