Kedy je vhodné dievčatkám vymeniť náušnice?
ahojte.kedy je vhodne dievcatkam vymenit babatkovske nausnice za vacsie?mala ma 3,5r a ma este prve nausnice.cakame druhe dievca a rozmyslam ze ci jej dam tie mini po malej a jej uz kupim vacsie?ci este je cas?a kedy je najlepsie prepichnut uska?hned v porodnici alebo neskor nastrelit?prvej sme dali hned v porodnici prepichnut.museli sme uska stle cistit a osetrovat.vraj ked sa daju nastrelit neskor tak potom netreba osetrovat.
Kedy chces.. teda ked uz to nema cervene a zapalene. Moja ma 3 roky a uz sme menili 3x. ;D 2x stratila!
my sme menili az v 3r. k 1.sv. prijimaniu. ono tieto malicke drzia najlepsie
My sme menili v 7 rokoch, lebo už jej boli malé tie čo mala, inak by sme nemenili.
@anelk .oja ma6a ma ich doteraz no ona ma kruzky nie uplne drobne..
@anelk Radšej normálne prepichnúť než nastreliť (lebo keď sú nastrelené je to väčšia trauma pre telo a často sa preto hoja dlhšie) a čistiť to treba v každom prípade, aj keď sú nastrelené. Neviem kde sa vzal ten mýtus že to netreba čistiť. A nie je dobré dávať už niekým nosené náušnice do hojacej sa rany, keďže nie sú sterilné, až po 2-5 mesiacoch keď to bude zahojené.

@anelk My máme 3 dievčatká, všetkým sme dali náušničky nastreliť hneď v prvý mesiac, bolo to bezbolestné- prespali to, nic sme nemuseli čistiť, nemali to ani zapálené, nič. Prvé 3 mesiace museli mať tie chirurgucké a potom sme menili zlaté detske Najstaršia bude mať v auguste 7 rokov a má stále rovnaké nausnicky, ani neuvažujeme zmeniť.