icon

Kedy ste prvýkrát ostrihali dcérkam vlasy?

4. jún 2025

Ahojte kedy ste prvýkrát dcerkam ostrihali vlásky? V akom veku?

krasneleto
4. jún 2025

v zime, pred vianocami , so strojcekom bez nastavca.. mala pol roka... do 2 rokov som ju este niekolko krat ostrihala takto a dnes ma krasne vlasy... aj ked teda na vlasy ako take to nemalo vplyv

januska12323
4. jún 2025

Vlasy sa nestrihajú podľa veku ale podľa potreby.

autor
4. jún 2025
@januska12323

Vlasy sa nestrihajú podľa veku ale podľa potreby.

@januska12323 ale čo? Na to sa nepýtam

januska12323
4. jún 2025

A čo ti pomôže keď niekto strihal v 5. rokoch a iný v 5. mesiacoch?

simona92101
4. jún 2025

Syn ma 1.5r a uz bol strihany 4x,prvy x cca v 6 mesiacoch,ma huste tvrde vlasy,rychlo mu rastu.dcerky az po 2 roku,mali jemne vlasky kucerave,celkovo im rastu pomalicky.

autor
4. jún 2025
@januska12323

A čo ti pomôže keď niekto strihal v 5. rokoch a iný v 5. mesiacoch?

@januska12323 a čo tebe pomôže odpoveď na túto otázku keď si sem ani neprišla odpovedať len mudrovat? Riešim to kvôli detskému kaderníctvu, robím si prieskum. Bola to veľmi jednoducho položená otázka si myslím

autor
4. jún 2025
@simona92101

Syn ma 1.5r a uz bol strihany 4x,prvy x cca v 6 mesiacoch,ma huste tvrde vlasy,rychlo mu rastu.dcerky az po 2 roku,mali jemne vlasky kucerave,celkovo im rastu pomalicky.

@krasneleto
@simona92101 ďakujem žienky a ostrihali ste ich same doma alebo ste ich dali ostrihať?

mdse
4. jún 2025

Strihali sme do roka 3x nožnicami, to bolo len podstrihávanie, syn by mal ale vlasy 20cm, ak by sme nepodstrihli a v roku sme ostrihali mašinkou na 1.5cm. Má husté a pevné vlasy ako dospelý. Vždy doma.

autor
4. jún 2025
@mdse

Strihali sme do roka 3x nožnicami, to bolo len podstrihávanie, syn by mal ale vlasy 20cm, ak by sme nepodstrihli a v roku sme ostrihali mašinkou na 1.5cm. Má husté a pevné vlasy ako dospelý. Vždy doma.

@mdse super to sa málokedy vidí také vlasiska u takého maličkého

mdse
4. jún 2025

To nie 🙂

ivec16
4. jún 2025

dcerka ma 5 rokov asi 3 krat som jej podstrihla 1-2 cm… prvy krat ked doniesla vsi zo skolky, aby sa mi lepsie vycesavali (4 roky mala asi)

krasneleto
4. jún 2025

ano doma same, neskor ked jej vlasky dorastali, uz do skolky isla s peknym mikadkom a to som ju dala ostrihat u kadernicky... mojej.... to len zarovnala vzadu do mikada a bolo

simona92101
4. jún 2025

Dievcata same doma-len som podstrihla,syna strihala suseda kadernicka u nas doma-ja som zabavala aby neplakal a nebal sa.celkovo take male deti nechcu velmi v kadernictvach strihat.

katulienocka999
4. jún 2025

Synovi v cca roku v kaderníctve keďže sa hrozne potil..bol to tam boj.. potom už doma a v kaderníctve až keď mal 4 roky a chcel kľudne sedieť a spolupracovat 🙂 a práve čítam,že dceram 🤣 tak tej ešte ani raz... uz mala 2 roky

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
luciad7
4. jún 2025

Moja ma 7, vlasy nikdy nestrihane. Ma ich pod zadok, krásne, husté. Ja keď vidím dievčatko nakrátko ostrihane na chlapca, ach jaj. To radšej také dlhé trciace vlasy nožnicami skrátiť.

alikaa
4. jún 2025

Moja dcera ma 12 rokov a este NIKDY sme ju nestrihali. Ona nechce. Ma vlasy pod zadok, huste, vlnite.

dory11
5. jún 2025

Len som jej podstrihla končeky trochu keď mala 3,5roka
Strihanie a nam vpliv na počesť vlassou na folekulli vlasou na sú už dávno dane pri narodení dieťaťa.
A taktiež dieťaťu tie vlasy strihaním nezhustnu

libusak
5. jún 2025

Mala menej ako rok a so strojcekom bez nadstavca

vroni
13. jún 2025

Dceru do 16 rokov nikdy. Mala nádherné dlhé vlasy ďaleko pod zadok. Ale nevedela ich už poriadne sama ucesat, tak sa dala ostrihat. Teraz nosí stále dlhé, ale už len tak do pol chrbta. Syna sme dávali strihať od roka, normálne v kaderníctve. Ja strihať neviem.