Kedy začalo vaše dieťa chodiť?
Ahojte mamky je tu nejaká ktorej dieťa začalo chodiť až po 18 mesiaci?
@anonym_autor 13m
12 mesiacov
V 18 m by som riešila s doktorkou a fyzioterapiu
Zas admin zmenil názov témy. Dievčatá ďakujem ale ja sa nepýtam kedy vám začali chodiť deti, ale či tu je nejaká mamka ktorej začal chodiť babo po 18 mesiaci
12 mesiacov
V 18 m by som riešila s doktorkou a fyzioterapiu
@anonym_6d1a70 samozrejmé sme pod dohľadom je predčasné narodené v 32 týždni
Moja kamoska má chlapca ten začal chodiť ako 22 mesačný, ale on bol hypotonicky. Cvičili, chodili na masáže, rôzne pohybové terapie
Zas admin zmenil názov témy. Dievčatá ďakujem ale ja sa nepýtam kedy vám začali chodiť deti, ale či tu je nejaká mamka ktorej začal chodiť babo po 18 mesiaci
@anonym_autor moje krsna, ale az po tom co si presla intenzivnou fyzioterapiou.
Kamoskin syn mal 20m keď začal chodiť.
Môj tiež začal samostatne až v 22, bol hypotonicky, chodili sme na fyzioterapiu, na masáže... dobrý je ale akýkoľvek pohyb. Plávať tiež pomáha
@anonym_autor Moja sice zacala v 15m, ale znama ma dieta, ktore ma 19m a teraz len pomalicky sa zacina pustat. Narodene v termine.
Ahoj môj syn sa narodil v 36. týždni s nižšou pôrodnou váhou, cvičili sme vojtovku, mal miernu hypotóniu. Na nohy sa postavil v roku, ale do 18 mesiaca chodil len okolo nábytku. Do priestoru sa odvážil až pár dní pred dovŕšením 18. mesiaca 🙂 teraz má 4,5 roka a všetko úplne v poriadku 🙂
Ďakujem vám ,na aké masáže konkrétne ste chodili ? 🙂
Ahoj môj syn sa narodil v 36. týždni s nižšou pôrodnou váhou, cvičili sme vojtovku, mal miernu hypotóniu. Na nohy sa postavil v roku, ale do 18 mesiaca chodil len okolo nábytku. Do priestoru sa odvážil až pár dní pred dovŕšením 18. mesiaca 🙂 teraz má 4,5 roka a všetko úplne v poriadku 🙂
@lubhomira ďakujem ti krásne 🙂
Masáže chrbta a chodidiel. Lebo aby dieťa samé chodilo, musí mat pevný stred tela
Masáže chrbta a chodidiel. Lebo aby dieťa samé chodilo, musí mat pevný stred tela
@pribinak ďakujem zajtra sa popytam fyzio nato. Áno stred má slabý,zhrbeny aj sedí. Snažíme sa cvičít
Mal rok a pol, aj to potom ešte cca pol roka chodil za ruku, (dmo, pes -diagnozy)
No a učil niekto dieťa chodit?lebo kedysi sa učilo a teraz od rehabilitacnej mam ze to musí samé úplne
Ahoj, môj syn má 19m a ešte len teraz sa začína sám púšťať. Nesedel do 14m. Cvičíme od roka. Diagnózu nemá, narodený v (po) termíne
Ahoj, môj syn má 19m a ešte len teraz sa začína sám púšťať. Nesedel do 14m. Cvičíme od roka. Diagnózu nemá, narodený v (po) termíne
@anonym_af1ae5 ďakujem pekne , čo cvičíte vojtovku alebo aké cviky?
@anonym_af1ae5 ďakujem pekne , čo cvičíte vojtovku alebo aké cviky?
@anonym_autor podľa Bobatha a 1 cvik z vojtovky
Presne v deň keď mal rok a pol ..
@anonym_autor 13m
Presne v deň keď mal rok a pol ..
@anonym_2e2224 ďakujem 🙂

9 mesiacov