icon

Kedy začať chodiť na prechádzky s októbrovým dieťaťom?

bobka200
9. nov 2013

My sme sa narodeny v oktobri a chcem sa opytat po akom dlhom case je najlpsie zacat s vychadzkami?

jahodka8
9. nov 2013

Teraz môžeš hneď, práveže vlhký vzduch robí dobre deťom aj dospelým. Teraz máš optimálnu teplotu na prechádzky aj 3 hod. denne aj viac, v lete sa nedalo v tých horúčavách, iba večer.

luliu
9. nov 2013

my sme december a januar a po 3 tyzdnoch som bola vonku. Najprv som zacala dokoran otvorenym oknom, potom balkon a nakoniec prechadzka. Najprv 20 minut - 45 - hodina a pokracovalo to 3-4 hodinovymi prechadzkami v mraze, v dazdi a tak 🙂

darinkazv
9. nov 2013

mne sa dcéra narodila 25. septembra, domov nás pustili 29. septembra a už 30. septembra som bola na vychádzke. netreba sa zbytočne ťahať tam, kde je množstvo ľudí a do uzavretých priestorov, ale pekne vonku nevidím dôvod, prečo by si sa nemohla prechádzať hneď

bibuska11
9. nov 2013

nám doktorka vždy hovorila keď sú neni mínusové teploty, tak treba ísť v každom počasí a ke´d je takto vlho, detičkám sa veľmi dobre dýcha a v zime sa treba dobre obliecť a tiež ísť von, ve´d dieťatko má v kočíku teplúčko 🙂 🙂

nanulik
9. nov 2013

ahoj moj je narodený 17.10. a prvá prechádzka bola ked sme išli na hroby na dušičky

whiterosses
9. nov 2013

ja som rodila koncom novembra, a šli sme von hned prvý deň ako nás pustili z nemocky... na chvíľočku .. napríklad ked pôjdeš sa ukázať s dieťatkom dr tak s aopýtaj čo odporúča .. švagrina bola po týždni po prvý krát vonka ..a ona bola cez leto narodená maličká takže nevidím dôvod .. obleč miminko tak ako máš ( 3vrstvy by malo mať na sebe) a pekne chod sa prejsť padne to vhod aj tebe aj miminku :D

jankapiknova
9. nov 2013

ako oktobrovi a ešte ste neboli vonku??? my sme oktobrovi a jak nas pustili na 5 den domov, tak na druhy den sme v kočiku išli na očkovanie a odvtedy každýýýýýý den vonku.... čerstvy vzduch je čerstvý vzduch 😉

biush
9. nov 2013

Mi sme 13 oktober a asi po 2 tydnoch sme sli kocik vyskusat

d_anica
10. nov 2013

Ahoj! Môj sa narodil 3.10. a 9.10. sme boli prvý krát v kočíku. Odvtedy každý deň za každého počasia 🙂