icon

Kočík pre bábiku za 100 eur

22. máj 2020

Ahojte.
Nedavno som tu postrehla mamicku kt pridala fotku kde bol kocik za 100e a pre babiku
To baozaj je jiekto ochotny dat 100e za kocik pre babiku? Ved to mam novy pre dieta ...

daganov
22. máj 2020

@ndrag a to je hračka pre malé dieťa, ja mám už troška väčšie 😎, to už sa potom začíname pohybovať v iných cenových reláciách...a nie len preto, že dieťa niečo chce, napr. lyže a lyžiarsku výstroj, rôzne kurzy, klávesy a pod. niektoré veci sú nevyhnutné. Keď prejdeš 14 obchodov a len v niektorých majú číslo topánok 47-48, tak mi ej v tom poslednom srdečne jedno, koľko stoja.

autor
22. máj 2020

@daganov tu je dokaz
Na SK vraj nezohnatelny a tieto sa daju zohnat

autor
22. máj 2020

Vraj je to nejaky Silver Cross ci co

daganov
22. máj 2020

prečo mi to posielaš? Ja mám syna a s kočíkom sa už určite hrať nebude 🙂, ja viem, koľko stojí kočík pre bábiky, pred necelými dvomi rokmi som kupovala ako darček pod stromček. Poslala som ti link, sú tam kočíky aj za dvojnásobnú cenu, ak to niekto chce kúpiť a má na to, nech kúpi. Je to na tebe, či kočík za 100 eur kúpiš, alebo nekúpiš, na čo sa nad tým pozastavuješ, alebo čo chceš v tejto diskusii vyriešiť?

snowflake07
22. máj 2020

Ja som si dnes kupila kolieskove korcule za 390 e.A to fakt vela nezarabam.🤔Takze kocik za 100 je nic,ked niekto velmi chce.Nefajcim,nepijem,tak preco si nieco nedopriat..napr.aj ten kocik.

dzina007
22. máj 2020

Silvercross som nasla novy v obchode aj za 465€... tak ten za 110 bol asi nejaky outlet model.

autor
22. máj 2020

@dzina007 ale nie pre dieta ale pre babiku ...

dzina007
22. máj 2020

no ved pre babiku stoji silvercross aj 400 eur
https://www.babetkovo.sk/silver-cross-oberon-wh...

veronikaszabova
22. máj 2020

Boze, nezavid 🤣🤣
Kup si aj ty a nerozoberaj to

autor
22. máj 2020

@dzina007 tento to neni. Tamten je na sposob toho bayeru ...

daganov
22. máj 2020

robíš tu reklamu na kočíky?

dzina007
22. máj 2020

ale ved to je fuk... nie? ja ti len ukazujem ze su aj drahsie kociky...

a je mi velmi luto ze si nicis naladu kvoli takymto malichernostiam kto co ma... zavist je zla... clovek ktory zavidi nebude nikdy stastny... ☹

lenka2710
22. máj 2020

Ale stále nechápem čo touto diskusiou chceš vyriešiť alebo o co vlastne ide?? Keď ho chceš, tak ho kúp, alebo ho nechceš a len riešis, že ho niekto kúpil a ze potom plače, že nemá začo žiť alebo stále akosi nechápem! Podľa mňa, keď niekto kúpi dieťaťu kočík za 100€ tak asi nepočíta každé euro! Alebo dieťa malo sviatok, dostalo peniažky, tak mu rodičia dopriali kočík pre bábiku, alebo nechápem, čo ťa na tom tak irituje

daniela1911
22. máj 2020

Baby majú asi naozaj pravdu, len závidíš, keď to tu riešiš stále dokola a pridávaš dôkazy o 100€.
Moje dieťa ešte nevie chodiť, ale je dosť možné, že keď mi onedlho vo výklade ukáže taký kočiar za 400€, tak mu ho kúpim, a hneď z jednej výplaty si predsatav. A nie, nemám zlý pocit zo svojej “výchovy”.
Na druhej strane, pre koho by som tie peniaze zarábala a míňala, keď nie pre svoje dieťa ?!

laila22
22. máj 2020

No a čo.. :D

ajka0207
22. máj 2020

Myslim ze ludia co kupuje hracky za 100 eur nepatria do skupiny ludi co placu ze nemaju peniaze

autor
22. máj 2020

@daganov aku reklamu? Sorry ja by som za 100e dajaku haraburdu nekupila ... su dolezitejsie a hlavne osoznejsie hracky ako kocik za 100e ... a nie nezavidim keby som zavidela tak by som sem urcite nepisala 😒😒😒 ...
@daniela1911 jasne zarabala si na to aby si kupila dietatu kocik pre babiku zbytocne predrazeny ...
A zeny tam sa idu zblaznit lebo aky krasny kocik 😒😒

daniela1911
22. máj 2020

A načo ľudia zarábajú ? Aby žili ? Alebo aby si to potom vzali do hrobu ?!!

daganov
22. máj 2020

stále som nepochopila, čo chceš touto diskusiou dosiahnuť. Veď nech sa rozplývajú, keď sa im kočík páči. Ži a nechaj žiť. Každý má iné priority. Všeličo okolo nás je predražené, tak to alebo kúpim, lebo to chcem, alebo si poviem, že to takú hodnotu pre mňa nemá, aby som za to toľko vysolila a vybavené.

podkovickaa
22. máj 2020

Taaak a prave som pre svoju neter objednala kocik za 120 e.Ked uz mne neboli deti dopriate,tak doprajem hracku "cudziemu"🙆

daganov
22. máj 2020

@podkovickaa nepíš to tu prosím ťa, nedopadne to dobre

autor
22. máj 2020

@podkovickaa to je zo zlata? 😂😂😂

missdiva
Autor odpoveď zmazal
sweetlife001
22. máj 2020

Áno aj náš kočík pre bábiku stal necelú stovku, nesetrila som naňho roky, kúpila som ho normálne z výplaty.. a že ľudia revu že nemajú peniaze a kúpia kočík za 100€? Neviem nerevem, keby som nemala peniaze tak by som taký kočík nekúpila preboha rozmýšľaj co tu trepeš je to každého osobná vec 😀

autor
22. máj 2020

@sweetlife001 hovorim tie kociky musia ist na vlastny pohon ked tolko stoja. Mala ma buginu jeden hlboky dokopy za cca 50e a je spokojna

reni1512
22. máj 2020

...zavist tazka diagnoza co...

podkovickaa
22. máj 2020

https://hrackarstvo.eu/kociky-pre-babiky/5573-p...
Plus posta,lebo zadarmo tusim az od 166 e.Aj svoje by som v takom vozila.Mne sa to velmi paci 🙆

veronikaszabova
22. máj 2020

@reni1512 aj tebe to dojde, ze zavidi?

autor
22. máj 2020

@podkovickaa boze 🤣🤣🤣 to co je? My sme podobne mali a v tom nic nepovozi ani 😀😀😀