Koľko dovolíte hrať 17 ročnému dieťaťu denne na PC a na mobile?
Ma 17 a neviem koľko by sme mu mali dovoliť hrať na pc za každú odpoveď ďakujem.
tak to uz asi nebude syncek, ale co chvila dospely chlap :D
0,000..... minút
Ani minútu, 17 mesačné dieťa vôbec nepotrebuje sa hrať na mobile ani na PC
17 mesačnému? Asi 2 sekundy, resp. kým ho hodí do záchoda....
zalezi aky ma rank, ak je lama tak nech si radsej cita knihu a nekazi druhym hru 😂
Ženy, možno zase admini menili názov témy a autorka myslí 17-ročného, nie 17-mesačného, tak kľud 😃
@canis_lupus autorka aj pise ze 17 rocneho
@macekovam tak ale nie každý číta aj komenty a v príspevku je len 17, nie roky a mesiace. Už aj mne sa stalo, že mi zmenili názov témy a zrazu otázka vyznela úplne inak, tak pre istotu píšem, nech ju tu nekameňujú 😂
Pôvodný príspevok bol 17 synčekovi ... čo by som naozaj pokladala za 17 mesiacov
17 ročnému, neviem či pomôžu zákazy a obmedzenia. skôr čas vyplniť inou činnosťou - šport, domáce práce ...a pod. , aby na PC a mobil mal presne toľko času ako chceme my-
17 mesačnemu vôbec, 17rocnemu keď si spraví povinnosť, ten by už mal sám vedieť čas regulovat
Ak vie tvoje 17 mesačné dieťa hrať Pc hry,bude prinajmenšom génius. Tak by som ho v tom neobmedzovala. 👍 Moji vedeli ledva kocky stavať .😁 17 ročný sa ťa pýtať asi nebude.
Mali by ste sa porozpravat a aspolocne urcit vhodnu hranicu,kt je max. Moze to byt cas. Moze to byt vtedy,ked toto a toto bude hotove.. Najlepsie,ak by 17r chcel spolupracovat a sam si navrhol hranice,kt obcas pripomeniete.
@maijo ja by som mu už nezakazovala nemá 13 pokiaľ má kamarátov a chodí do spoločnosti a neni na PC 24 hodín denne tak je to fajn telefón neriešim dnes 12 ročne deti sú cely deň na telefónoch má 17 je na čase sa pomaly dostavať do dospelosti a určiť si sam veci ktoré chce ja som mala 15 a už som vedela kedy čo ako a rozhodovala sa jedine čo som musela dodržiavať do 19:00 doma to mi síce vadilo niekoľko krát som to porušila a potom sme sa s mamou dohodli že keď budem niekam chcieť ísť budem jej písať a zaniesie má tam a príde pre mna a čuduj sa svete ani som nepotrebovala byt viac než 19:00 vonku lenže ja som taká povaha neznášam zakazy a ja vždy musím porušiť zákaz aby som pochopila následky a do teraz to tak mám 😀😀

@maijo to ma 17 rokov ?? či?