icon

Koľko je bežná sadzba za stráženie deti?

alice8mi
9. máj 2020

ahojte
brat sa bude zenit a zohnala som si opatrovatelku na strazenie rocneho dietata (dieta pridem okolo 20tej ulozit na byt a pokial bude vsetko v poriadku, tak sa zo svadby planujeme vratit okolo 3-4,maly prespi celu nic bez budenia). Nas byt je od svadobnej saly vzdialeny 5minut pesej chodze cize ak sa nieco vyskytne viem sa k nemu urgentne dostat. Na opatrovanie som si zabezpecila dceru muzovej sesternice,cize nikto cudzi.
A teraz moja otazka - kolko je bezna cena za strazenie deti? Nechceme to prepisknut, tak aby bola spokojna aj ona aj my. Aka suma je adekvatna?

helcanw
9. máj 2020

Keď som robila babysitting v BA mala som 5eur na hodinu... To bolo v 2015.

mogaa
9. máj 2020

@alice8mi za mňa 20eur, veď dieťa bude s najväčšou pravdepodobnosťou spať, ona pozerať telku a potom nech si kludne v obývačke zdriemne a vy ju nadránom zobudíte....

mogaa
9. máj 2020

@alice8mi ale asi som to nepochopila správne, počítala som to len od tej 20-tej hodiny😉ak to bude aj cez deň od nejakej 14-tej hodiny aj v noci tak 30-40eur...

alice8mi
autor
9. máj 2020

@mogaa nie nie,spravne si pochopila. az od cca 8 ju budeme potrebovat 🙂

gladys_07
9. máj 2020

20 eur je viac ako dost, od rodiny by som takuto pomoc ocakavala mozno aj zadarmo, s tym ze zabezpecite veceru/podelite sa so zakuskami zo svadby. Ale 30 eur je uz dost vela

mogaa
9. máj 2020

@alice8mi tak tých 20eur - dievča bude rado že si privyrobí a v podstate bude len pozerať telku a možno si pospí keď bude drobec spať

alice8mi
autor
9. máj 2020

super tak dakujem za rady 🙂 tych 20€+kolaciky snad budu akurat 🙂