icon

Koľko nechávať čiapku na hlave po kúpaní novorodenca?

17. máj 2025
Strana
z2
guudy
17. máj 2025

Autorka, za mna najvyssi cas zrusit ciapku po kupani uplne. Nezijes na Sibiri a predpokladam, ze v tomto obdobi nemate doma klimatizaciu nastavenu na 10 stupnov.

timea301196
17. máj 2025

Nedávala som

michaelam2
17. máj 2025

Ano davali sme po kupani ciapku asi tak na polhodinu-hodinu. A priblizne mesiac, mozno menej, potom uz nie.

zuzanaete
17. máj 2025

Ciapku som nedavala. Syn je decembrovy a nikdy sme neprikurovali kvoli kupaniu.

jajanka31
17. máj 2025

Moj ma skoro 7 mesiacov a stale davam po kupani.. tenku niekedy v nej aj spi niekedy ju ma dole po pol hodine a hraje sa s nou..

deedol
17. máj 2025

tiez to pocujem prvy raz. nie je lepsie, aby mu vlasy cim skor vyschli, teda bez ciapky?

andreatytler
18. máj 2025

Zijem v Kanade. Syn sa narodil v decembri a ciapku vo vnutri som mu nikdy nedala. Asi aj preto lebo ju do 2 minut zhodil. 😀 Ale my zijeme v dome kde si mozem zakurit ako potrebujem. Prvy krat bol chory ked mal 2 roky po tom ako isiel do jasli.

benit
18. máj 2025

Mam januarove dieta a ani v nemocnici mu nedavali ciapku po kupani. Ani doma sme nedavali, normalne sme mali teplo, ved kurime.

lasona
18. máj 2025

Žiadnu čiapku som nedávala malému doma, ani po kupani ani nijak inak. Nevidím význam, mame doma príjemné, žiadna zima.

majlo1234
18. máj 2025

A preco by davali? Doma, ak mas zavrete okna, co predpokladam, ze mas, neni dovod na ciapku. Ani u novorodenca, ani v zime,”.
Je to kulturna zalezitost. Takze davaj tak dlho, ako chces, vyznam to nema

1mina
18. máj 2025

Ani ja som čiapku nedávala, možno pár krát na chvíľočku. Vyčítala mi to len svokra ale preto ževraj jej preto dostávajú uši, že jej deti mali čiapočky vždy aj na spanie 😃

Strana
z2