Kombinácia chlieb s rajčinou a mlieko?
Čaute maminy. Prosím Vás aj vaše deti majú v škôke takú kombináciu na raňajky že chlieb s rajčinou a k tomu mlieko? Syn mal dnes slušnú hnačku. Kuchárky ma nemajú moc v láske, preto zisťujem, či to len mne príde úplne divné, alebo aj vám.. diky 😉
Vzdy som mavala k veceri mlieko 😊 preco ta kucharky nemaju v laske? Casto robis halo v škôlke?
Áno,bežné to takto mávajú a veruze ja keď som robila v škôlke tak som často krútila hlavou.
@asia83 Maja zlata, diky za "vyjadrenie k teme", pre tvoju informaciu, jednou z maturitnych tem na zahradnickej skoly je aj Solanum lycopersicum t.j. Rajčiak jedlý (dala som si námahu a našla svoj zošit zo zeleninárstva). A rajčina alebo rajčiak, to je snáď jedno. Milujem takéto ženské, čo chodia do diskusii rýpať - vždy mi to dvihne tlak a kedže mám problém, že ho mám nízky tak diky 😀
Ja odjakziva varievam polievku mliecnu rajcinovu . Je paradna a nikto kto ju jedol nemal ziadny problem . Ale to zhorete to teda by som tak sliepkam dala ...
@janette321 ale to je iné, aj ja dávam do paradajkovej omáčky smotanu. Ale keď zje dieťa normálnu rajčinu, a potom sa napije dva deci mlieka tak to nieje nič moc v zaludku. V polievke ti to prevre a spojí sa to hneď.
Ja si dávam bežne rožok s maslom, rajčinou a k tomu mlieko s grankom a teda nikdy mi s toho nič nebolo a ani mi to nepríde ako divná kombinácia, možno som len ja divná 😂

@scila mne ti divne nepride...hnacku mohol a nemusel mat z tejto kombinacie...