icon

Kúpanie 17 mesačnej dcérky

mackove
6. mar 2021

Ahojte mamičky 🙂 budem rada , ak mi poradíte z naším problémom , ktory mame 😓 moja dcerka sa proste boji kupania. Odmieta sprchovy kut (vaňu nemáme). Keď je somnou v kúpelni a dávame veci do pračky , vždy jej ukážem prstom na sprchovy kut či sa ide kupkať do sprcháča a ona vždy skríkne a rozuteka sa preč. Veľa krát som ju tam už dávala , aj z hračkami ale vždy sa ma držala ako kliešť a siilno plakala , až sa triasla a bola cela fialová. Už som skúšala aj spolu ale tiež nie. Aj do veže som ju posadila , nech sa pozerá namňa ako sa sprchujem. Tiež sa bála a plakala. Skúšala už aj babka a tata ale tiež neuspech. Kupkame sa tak , že vaničku mame pri sprche a vedla ju kupeme a kedže ma dlhe a huste vlasy , tiež jej ich musime zo sprchou spláchnuť a dnes už to bolo také , že akonahle sa pustila sprcha sa postavila a z vaničky vyskočila rovno namňa. Rev ako keby som ju obarila alebo čo. Dost mi lezie už aj svokra na nervy (žijeme s ňou , máme rozostavany dom) a jej slová , že ona toto nepozná , že jej deti takto revali keď vychádzali von z vane a podobne pripomienky sa točiace hlavou...aj ma to tak boli , ale čo mám robiť😢😭😥 prosím , poraďte mi ako mám viesť dcérku k tomu , aby sa toho nebála a začala sa normálne sprškovať... Ďakujem mamky. 😢

Strana
z2
mackove
autor
7. mar 2021

@antoniatonka Ďakujem , už mám objednany , snad to bude ok 🙂

@danieli ďakujem za nápad , idem pozrieť tie farbičky do vane , ešte som o tom nepočula.
@janulik2008 prosím , vedela by si mi poslať link ktorý šiltik máte a naozaj nepretečie ??
@jvasenka už to mam objednane , tak snáď pomôže 😦
@andreatytler ďakujem za krásne nápady , píšem rovno IP 🙂
@engynka ďakujem , spršku som akurat pozerala , ale tá cena 😒 to jej kupkanie ma.strašne draho vyjde 😀
Baby , ďakujem všetkým , ktore ste dali nejaky nápad a návrh ako to skúsiť. Budem to určite pomaly skúšať , tak držte nám palce. Zas jej nechcem z toho robiť hororove stavy , všimla som si aj vždy keď jej ukážem sprchovy kut alebo ju tam chcem dať a ona chytí ten hysák tak že v tú noc strašne zle spí a stále sa budí a plače. Možno to ma nejako s tym prepojene ale nechapem doteraz ako sa môže toho bať 😥😥😢 ďakujem krásne ❤

janulik2008
7. mar 2021

@mackove alebo skús hračky yookidoo do vane 🙂 majú rôzne kde je napr taká akoby "sprcha" tégliky atď 🙂

janulik2008
7. mar 2021

@simca06022011 no niektoré deti vrieskaju až sa "zachádzajú" takže no ... je to od dieťaťa a malá tiež od malá sa kúpala každý deň až prišiel deň keď sa čudujem že sociálku nevolali čo vrieskala. V lete sa kúpala vo vaničke kde sme jej dali sprcháč ale ako vravím ako to prišlo tak odišlo a kvôli tomu dať dieťaťu po riti

mackove
autor
7. mar 2021

@janulik2008 a naozaj to funguje ? ako videla som to vela krát ale nikdy som nemyslela že to takto súrne budeme potrebovať ... idem pozrieť

mon895
7. mar 2021

Moj sa tiez bal sprchy (ale mame vanu bal sa sprchovat vlasy vo vani) ale mozno pomoze ze kupola som mu detsku sprchu hraval sa s tym najskor v lete v bazene teraz to ma vo vani a hlavu umyva s nou tak ked budete mat bazenik v sprchaci (inak takto to riesi aj kamoska a nevie si vynachvalit) mozte vyskusat aj sprsku my mame yookiido

andreatytler
7. mar 2021

@mon895, @janulik2008
Baby ta detska sprcha je skvely napad. Ako to funguje? Manualne sa voda stlaci z toho slona alebo na baterky?

janulik2008
8. mar 2021

@andreatytler no my máme yookidoo a to sa dá pod vodu stlačí sa gombík a ono to vodu ťahá a tak ide sprcha akoby ...
@mackove ak myslíš šiltik tak keď dáš dobre tak nepretecie 🙂

andreatytler
8. mar 2021

@janulik2008 Dakujem. ❤

janulik2008
8. mar 2021

@andreatytler a idu do toho baterky. Kuk na YT sú tam videá 🙂

mon895
8. mar 2021

@andreatytler my mame takuto. Baterky su v ponorke a na sprske je tlacidlo ktore ked stlaci ide voda

andreatytler
8. mar 2021

@mon895 Dakujem🍀

fiafia
8. mar 2021

Netreba to siliť. Moja tiež mala také obdobie neviem prečo a vrátili sme sa načas na kúpanie vo vanicke. Do 3rokov som mala hlavy bol keď som vedela,že večer ideme hlavu umývať. Isto to vedeli aj susedia . Netreba NATO upozorňovať nechať to čas len tak

Strana
z2