Kúpanie detí v hoteloch - bezpečnosť a hygiena
Ako sa kúpete na hoteloch kde je vaňa ? Sadáte si tam?
A ako kúpete dieťa - necháte ho sadnúť do sprchaca / vane deti povedzme do 3r malé ?
Je to vôbec ok ? Nemôžeme sa niečim nakaziť ?
vo vani vzdy stojim a aj deti aj malinke ked mali rok stali.
@anonym_autor ja mam vseobecne radsej sprchovanie ako kupel, ale akoze cim by si sa tam chcela nakazit?? Predpokladam, ze si v zivote nebola v bazene, nekupala sa v mori, v jazere 🙈 a deti tiez nie… tiez nechodite do ziadnych spolocnych priestorov, deti nepojdu nikdy do skolky ani skoly, lebo nedajboh by isli na wc kde chodia aj cudzi…
Ak ti to ma pomoct k dusevnej pohode, tak si ber so sebou vlastnu dezinfekciu.
@anonym_autor ja mam vseobecne radsej sprchovanie ako kupel, ale akoze cim by si sa tam chcela nakazit?? Predpokladam, ze si v zivote nebola v bazene, nekupala sa v mori, v jazere 🙈 a deti tiez nie… tiez nechodite do ziadnych spolocnych priestorov, deti nepojdu nikdy do skolky ani skoly, lebo nedajboh by isli na wc kde chodia aj cudzi…
Ak ti to ma pomoct k dusevnej pohode, tak si ber so sebou vlastnu dezinfekciu.
@sissy27 pohlavná choroba ?
pohlavnou chorobou nie. max tak nejaka mykoza, alebo nieco take. ale prakticky si myslim ze nicim. ved si ju umy po svojom.
ja to mam proste nastavene tak ze si skratka nesadam
pohlavná choroba vo vani? už som čítala všetko. dones si dezinfekciu a vyčisti si ju, ked si taká paranoidná
Nie je to paranoja, ale ja si nesadnem vo vani v hoteli, len sprcha a v slapkach, nikdy nie bosá
@anonym_autor nosili sme maly bazenik, nafukla som a dala do sprch.kuta alebo vane.
@sissy27 pohlavná choroba ?
@anonym_autor tajne som dufala, ze tato odpoved nepride, ale bolo to len zbozne prianie 🙈🙈🙈
Prosim ta, ako by si chcela chytit pohlavnu chorobu zo sprchovej vanicky alebo vane? Vazne ma zaujima, ako si ten mechanizmus prenosu predstavujes. A co si robila, ked sa tieto veci preberali v skole?
A prosim ta, odpovedz mi aj na to, ci si nikdy nebola v bazene, v mori, v jazere a ci si nikdy nemala sex bez kondomu.
Ako si v tej vani sadáte keď tam chcete chytiť pohlavnú chorobu? Ja sedím maximálne na nohách nie na 🙈
???? Ako ides na toaletu v hoteloch.
@anonym_autor a ze dostaneš nejakú pohlavnu chorobu z bazénov, kde je XY ľudí, to sa nebojis?
Vo vani nijako, lebo nemam rada kupanie vo vani, rada sa sprchujem, normalne bosa, rovnako ako deti normane bose.....chodim do dobrych hotelov a vsetko je ciste.
Zeny, vy ste niektore strasne sedlane.....
1. Nebývaj v shit-hoteloch, kde nemáš záruku čistoty.
2. Ak bývaš, tak si tú vaňu/sprchu pred použitím vydrhni.
@anonym_autor a ze dostaneš nejakú pohlavnu chorobu z bazénov, kde je XY ľudí, to sa nebojis?
@lienka.7 nie
@anonym_autor tajne som dufala, ze tato odpoved nepride, ale bolo to len zbozne prianie 🙈🙈🙈
Prosim ta, ako by si chcela chytit pohlavnu chorobu zo sprchovej vanicky alebo vane? Vazne ma zaujima, ako si ten mechanizmus prenosu predstavujes. A co si robila, ked sa tieto veci preberali v skole?
A prosim ta, odpovedz mi aj na to, ci si nikdy nebola v bazene, v mori, v jazere a ci si nikdy nemala sex bez kondomu.
@sissy27 tak ak sedíš na zadku
Ehm, pohlavna choroba sa vola preto pohlavna, lebo sa prenasa pohlavnym stykom. Ked si sadnes do hotelovej vane, nenakazis sa nou.
Ja by som na tu vanu natiahla igelit ako kondom. 🤔
Nikdy sme nevyberali pochybné hotely, kde by som sa bála o hygienu, 3jrocna bklude posrala kým sme osprchovali. Nikdy sme nikto žiadnu pohlavnú ani inú chorobu nedostali. Ale kľudne si môžeš pribaliť dezinfekčný prostriedok alebo kúpiť a očistiť. Plus teda neviem ktorú pohlavnú chorobu by si mala dostať zo sprchy alebo vane
Nikdy sme nevyberali pochybné hotely, kde by som sa bála o hygienu, 3jrocna bklude posrala kým sme osprchovali. Nikdy sme nikto žiadnu pohlavnú ani inú chorobu nedostali. Ale kľudne si môžeš pribaliť dezinfekčný prostriedok alebo kúpiť a očistiť. Plus teda neviem ktorú pohlavnú chorobu by si mala dostať zo sprchy alebo vane
@sense prepac, ale strasne sa smejem na tom preklepe 🤣🤣🤣
@sissy27 tak ak sedíš na zadku
@anonym_autor nie, pohlavnu chorobu nemozes chytit tym, ze si sadnes do vane alebo aj na zachod !! Este raz - nie. Naozaj. A ak ti to takto vysvetlil muz, tak ta proste oklamal a tu kvapavku / syfilis / cokolvek ma zo sexu s inou zenou a nie z vane.
Ziadna paranoja, vždy sa sprchujem len v slapkach kdekoľvek inde ako doma, a sadnúť by ma ani nenapadlo hnusi sa mi to, a je mi jedno keby predtým tak vylejem aj savo nesadnem si, tak isto aj deti stojí osprchujem a von

Stojim vonku a sprchujem sa, lebo ak vojdem do vane , hned mi napadne si tam posediet, inak to neviem 😂😂😳😳😳😳