icon

Kúpe ešte niekto detičky aj v obyčajnej vaničke?

22. mar 2021

Skladacia vanička, vedierko, vanička s lehátkom... Ja teda som chcela kupit úplne obyčajnú vaničku za 8€, tú menšiu, vsak vravim si, potom sa uz hádam budeme kúpať vo vani. A tak si idem prečítať vaše recenzie a názory a teda teraz uz neviem 😀
Kúpete niekto aj v obycajnej vaničke? Myslim tie novorodeniatka.. Od kedy ste uz kupali vo velkej vani? To lehátko do vaničky je dobrá pomôcka, ak ano tak aké? Ďakujem za tipy 🙂

Strana
z3
zuzuliatko18
23. mar 2021

Mame klasicku obycajnu vanicku, nastastie Tu vacsiu. Synacik zacina Sam sediet az teraz, ked.ma 11 mesiacov a kedze uz ma cez 80 cm, do malej by sme ho uz nenapchali😁 mne sa tie vymozenosti akosi nepacili, Toto je fajn kupanie😁

simca06022011
23. mar 2021

Ano kupali sme v obycajnej, co najvacsej.. ziadnej mensej :D Mala som aj taku s podlozkou pod chrbtom, bola tak tvarovana vnutri.. ale to nam nevyhovovalo uz po par mesiacoch.

lenka1993
23. mar 2021

Moje deti sa kúpali vo vanicke ktorá má 60 rokov 🙂

mijunik
23. mar 2021

@viestta jeeej, tá vanička musí byť super. 🙂 Daj sem jej foto, ak máš. 🙂

zuvelyn
23. mar 2021

Ano ja som mala obyčajnú plastovú vaničku asi za 7 eur. Videla som tie vychytávky i kamosiek, a neprišlo minyo praktické nani pre rodiča ani pte dieťa a uz dupľom nie prr peňaženku. Vo vani resp. V sprchaci ho kúpeme od kedy vie sedieť samostatne. Od cca 4 mesiacov som ho ale sprchovala v sprchaci so mnou, bolo mi to praktickejšie a rýchlejšie.

somtu2019
23. mar 2021

Jasné v obyčajnej a cez leto ju vláči na dvor a čiape sa vnej

nikayla
23. mar 2021

My máme obyčajnú z Tesca, kupovala som ju pre prvú dcéru v roku 2016 a bude slúžiť aj tretiemu bábu 🙂

mijunik
23. mar 2021

Keď som bola malá, teda od novembra 1975, mali sme klasickú plastovú vaničku. Takú bledomodrú, bledotyrkysovú. Mamina v nej kúpavala mňa, o dva roky moju sestru a keď sme boli možno škôlkárky, tak v lete dala mamina vaničku na balkón, naliala tam vodu a my so sestrou sme to mali na sedenie namiesto bazénika. Obidve naraz sme tam sedeli oproti sebe, takže musela byť tá vanička riadne priestranná. 🙂 Odporúčam Ti kúpiť čo najjednoduchšiu a najpriestrannejšiu.

ninah1486
12. mar 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

my sme si zainvestovali do vaničky od babypatent

beahavala
14. mar 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

ja zrovna obyčajnú vaničku nemám ale nemenila by som

Strana
z3