Kúpe ešte niekto detičky aj v obyčajnej vaničke?
Skladacia vanička, vedierko, vanička s lehátkom... Ja teda som chcela kupit úplne obyčajnú vaničku za 8€, tú menšiu, vsak vravim si, potom sa uz hádam budeme kúpať vo vani. A tak si idem prečítať vaše recenzie a názory a teda teraz uz neviem 😀
Kúpete niekto aj v obycajnej vaničke? Myslim tie novorodeniatka.. Od kedy ste uz kupali vo velkej vani? To lehátko do vaničky je dobrá pomôcka, ak ano tak aké? Ďakujem za tipy 🙂
Ano kupali sme v obycajnej, co najvacsej.. ziadnej mensej :D Mala som aj taku s podlozkou pod chrbtom, bola tak tvarovana vnutri.. ale to nam nevyhovovalo uz po par mesiacoch.
Moje deti sa kúpali vo vanicke ktorá má 60 rokov 🙂
Ano ja som mala obyčajnú plastovú vaničku asi za 7 eur. Videla som tie vychytávky i kamosiek, a neprišlo minyo praktické nani pre rodiča ani pte dieťa a uz dupľom nie prr peňaženku. Vo vani resp. V sprchaci ho kúpeme od kedy vie sedieť samostatne. Od cca 4 mesiacov som ho ale sprchovala v sprchaci so mnou, bolo mi to praktickejšie a rýchlejšie.
Jasné v obyčajnej a cez leto ju vláči na dvor a čiape sa vnej
My máme obyčajnú z Tesca, kupovala som ju pre prvú dcéru v roku 2016 a bude slúžiť aj tretiemu bábu 🙂
Keď som bola malá, teda od novembra 1975, mali sme klasickú plastovú vaničku. Takú bledomodrú, bledotyrkysovú. Mamina v nej kúpavala mňa, o dva roky moju sestru a keď sme boli možno škôlkárky, tak v lete dala mamina vaničku na balkón, naliala tam vodu a my so sestrou sme to mali na sedenie namiesto bazénika. Obidve naraz sme tam sedeli oproti sebe, takže musela byť tá vanička riadne priestranná. 🙂 Odporúčam Ti kúpiť čo najjednoduchšiu a najpriestrannejšiu.
my sme si zainvestovali do vaničky od babypatent
ja zrovna obyčajnú vaničku nemám ale nemenila by som

Mame klasicku obycajnu vanicku, nastastie Tu vacsiu. Synacik zacina Sam sediet az teraz, ked.ma 11 mesiacov a kedze uz ma cez 80 cm, do malej by sme ho uz nenapchali😁 mne sa tie vymozenosti akosi nepacili, Toto je fajn kupanie😁