Malý je zrazu večer nepokojný

anicka246
23. feb 2014

Ahojte mamičky, neviem ako som mala nazvať túto tému.. proste ide o to, že náš malý mával 3,5mesiaca koliky, hlavne večer nechcel ani papať ani spať... tie prešli, odvtedy sa vždy večer pekne napapá(kojím stále) a aj zaspinká sám niekedy v postielky, niekedy ho v kočíku hore dole pár minút a spinká, teraz máme 5 mesiacov a už druhý večer nechce večer papať, začne plakať a musíme ho v kočíku trošku dlhšie, lebo aj kúsok plače, taký je nepokojný furt sa vrtí.. neviete mi prosím poradiť či sa môžu vrátiť koliky?

denuss
23. feb 2014

u nas je nieco podobne, tiez mala dcerka koliky do 4 mesiacov, potom to preslo a od 5. zacala zase horsie spinkavat, ale u mojej to je zubkami..ma navrete dasienka, slinta, hryzie vsetko, co sa jej dostane do ruky..a tiez hlavne vecer byva nepokojna..ale nie je to kazdy den rovnake, niekedy ma lepsi niekedy horsi den(ale hlavne vecer)..nemoze to byt aj vas pripad?zubky mozu vyjst uz v 5.mesiaci a moze sa to tahat aj niekolko mesiacov..ale co ja mam tebe radit, ved ty si milionkrat skusenejsia 🙂 nemyslim to ironicky ale v dobrom..

anicka246
autor
23. feb 2014

no mňa napadlo že zúbky, okrem tých ďasienok tiež všetko ostané robí .. slintá, hryzie atd ale opuchntué ich nemá ešte .. a skúsená ? :D no neviem je to naše prvé tak nemám ešte toľko skúseností.. ty máš aké bábo?

denuss
24. feb 2014

@anicka246 jaaj to mate prve aj my 🙂 ale mas v profile nastavene, ze mas 3 deti🙂 tak preto skusena 🙂 nasa ma zajtra pol roka 🙂 a podla mna to teda budu zubky aj u vas..

anicka246
autor
24. feb 2014

to fakt?? tak to som tam musela omylom napísať.. :D juj tak všetko najlepšie k pol roku prajem 🙂 a ako sa volá? Mne dneska pediatrička povedala že to môžu byť aj zúbky, ale spýtala sa ma či som nedostala menštruáciu a veru dostala :( tak to vraj aj tým ...

radkanika
24. feb 2014

podla mna zubky...moj ma 6 mes. a pred par dnami mu vysiel jeden a na dalsi den aj druhy...presne bol takyto nepokojny, umrncany, nechcel papat...

anicka246
autor
25. feb 2014

@radkanika ale len večer? lebo cez deň normálne papá, je úplne pokojný ako doteraz.. len ten večer

radkanika
25. feb 2014

Mne lekarka povedala, ze okolo deviatej to zacina...ze vtedy zuby su najaktivnejsie vraj...alebo teda okolo toho casu...

denuss
25. feb 2014

@anicka246 jeej dakujemee 🙂 vola sa Danielka...a tvoj drobcek ako? 🙂 a ako to suvisi s tym, ze je nepokojny? ja som pocula, ze sa moze tym zmenit chut mlieka, ale inak neviem ako menstruacia vplyva na dietatko..ja som mala len jedenkrat trvalo to tri dni ale na malej sa to neprejavilo..tak neviem..ja si stale myslim, ze zubky 🙂 nasa mala uz z toho hnacky, zvysene teploty, aj to preslo a zubky stale schovane

anicka246
autor
25. feb 2014

@denuss no ved to neviem ani ja ako to presne súvisí s tým.. prečo potom nieje taký nepokojný aj cez deň keď aj cez deň mám menštruáciu hh.. ale tak uvidíme, náš nemá ani teploty zatiaľ.. a volá sa Tomáško 🙂 a aj v noci nespí, alebo plače malá keď jej asi zúbky idú??

denuss
26. feb 2014

@anicka246 mne to jedna maminka spominala, ze ked dostala, tak maly plakal pri kazdom kojeni, lebo mu nechutilo mliecko...takze to nebude podla mna vas pripad, ked len vecer je taky nepokojny..nasa mala velmi malinko place, v noci vobec, ale budi sa vela..kym ju netrapili zubky, budila sa len raz za noc..odkedy to zacalo, tak aj 10x za noc, ale niekedy je lepsia noc, vtedy len 3x...ale uz aj cez den sa to spavannie zhorsilo, aj ked neviem, mozno uz nepotrebuje tolko spinkavat..lebo spavala tak 2-3hod 2xdenne a zrazu tak tristvrte hodinu, max 1,5h...ale niekedy sa zobudi a vidiet,ze sa nevyspala dobre...tvoj ako spinkava?

anicka246
autor
26. feb 2014

no môj spinká 2x po pol hodinke doma plus kočík cca 2hodky, a v noci dobre vraím on niekedy aj celú noc prespí, niekedy sa 2-3x zobudí.. tak neviem potmo čím to môže byť ..