icon

Mám dovoliť pestúnke návštevy priateľa počas stráženia deti?

jadelka
9. okt 2015

Chcem sa spytat, aky na to mate nazor, ked si mlada pestunka dovedie pocas nocneho strazenia deti k sebe svojho priatela. Raz sa opytala ci spolu mozu pozriet film, ale dohodli sme sa, ze sa to nebude opakovat a ak, tak po opytani a on je u nas zas. ako by ste reagovali?

Strana
z2
h2
10. okt 2015

@jadelka Ja som síce nikdy pestúnku nemala a dúfam, že ani nebudem mať, ale nedovolila by som to. Priateľ môže prísť neskôr po ňu, aby ju prípadne odprevadil domov. Ona tam má dávať pozor na deti, priateľ ju od tejto povinnosti odpútava.

luciferkax
10. okt 2015

Baby len ziiiram...aaano bolo to.od nej nefer..ze bez dovolenia ho zavolala k vam ale...bola noc..dietatko pravdepodobne spalo....takaj tak "nemala co robit"..a ak.je pocas dba super spolahliva pestunka..ktora sa dietatkunaplno venuje..tak ju nebudem hned vyhadzovat

nikaella
10. okt 2015

Tiez som strazila deti a mne domaca dokonca ponukla ze si mozem doniest frajera na noc, ked tam nechcem byt sama. Samozrejme som ho nechala doma a teda aj keby tam bol tak by k nicomu nedoslo. V cudzej posteli/gauci nieeee. To uz musis ty vediet co je to za babu...

miadi
10. okt 2015

este im urob popcorn a mozes pytat vstupne za pozeranie filmu u vas doma 🙂
Ty platis ju ona musi dodrziavat tvoje pravidla ked sa nudi nech robi to co milioni ludi co sa nudia v praci a frajerou si tam nemozu doviest-nech sa zabava na FB 😀 asi to ma moc dobre u teba ja ked som v mladosti strazila babatko tak popri tom som mala pozehlit upratat..nenudila som sa

bea_trix
10. okt 2015

sama som strazievala deti a nikdy mi nenapadlo zavolat si tam frajera, kym som ich mala na starosti

Strana
z2