Mám troch synov a je to pre mňa najväčší dar
Akurát pozerám, že je tu veľa tém, či si nechať druhé, tretie, štvrté dieťa....
A tak len mám potrebu napísať, že my máme 3 deti, troch synov a je to pre mňa ten najväčší dar na svete. Neviem to presne vyjadriť, ale narodením tretieho syna u nás doma všetko do seba zapadlo ako puzzle. Proste tam ten tretí človiečik akoby chýbal a v deň, ako sme sa vrátili z pôrodnice, bolo zrazu všetko kompletné. Asi pre každú rodinu je ideálny iný počet detí, u nás sú to tieto naše tri poklady. Bývajú aj ťažké chvíle, niekedy padám od únavy ešte skôr, ako oni zaľahnú do postele, veľakrát sa nám všetci traja v noci presťahujú do našej manželskej postele, niekedy sa hádajú, občas neposlúchajú 😝 Veď ako všetky deti. Ale neviem si predstaviť, že by som ich nemala.
Ak máte chuť, napíšte, ako to máte vy. 🙂
@fuska aha tak že by som nebola z Mesiaca len ja??? 🙂
Proste mne sa zdá že iní zamestnávatelia ponúkajú strašne malý plat, my ako zamestnávatelia dávame raz taký a zamestnanci sa tvária ako že je to sakra málo. Čo sa týka cien tovarov si myslím, že máme adekvátne ku kvalite a cene, napriek tomu konkurencia ponúka tento tovar v stále horšej kvalite a nižšej cene, zákazníci porovnávajú, tak už som z toho úplne debil. Netuším čo je to úspešne podnikať. Prežiť? Chcieť aby zamestnanci boli spokojní? Okrádať ich? Preto som sa zamiešala....... Pardon.
Vidim ze tato tema je nekonecna ,,, a to som si myslela ze nikdy nekonciace temy su len o kojeni...ups,,,ci vlastne o dojceni 😀
Ja som tiež šťastná, že mám 3 pokladíky, nevyskakujeme, ale na čo potrebujeme máme. Zase je aj pre deti dobre, ak vedia, že nedostanú hneď všetko po čom zatúžia.
@natalym Vies co, robila som vo firme, kde boli platy neporovnatelne vyssie ako v inych firmach. Nastupny plat som mala taky, ze ked mi ho personalistka volala do telefonu, ci pracu beriem, spytala som sa, ci si robi zo mna srandu. A predstav si aj to, ze ludia, ktori tam mali 3-4-nasobne vyssie platy ako ja, boli nespokojni. 😀 Takze asi tak. Neviem, ako na zamestnancov. Ako keby si zamestnavatelia hadov na prsiach chovali. Aj ked... Ani zamestnanci to velakrat nemaju lahke.
@natalym Muz je v uplne inej brandzi, takze je to neporovnatelne. Vlastni agenturu, rozvazaju opatrovatelky do zahranicia na turnusy, je ich okolo 120, 2 auta denne, 6 opatrovateliek tam a naspat druhych 6. Zamestnanci zarabaju okolo 800EUR.
@cica869 Nuz, vzhladom na to, ze som zase tehotna 😜 a maly ma 2,5, tak ano, staram sa o domacnost😜 Okrem toho mam aj iny prijem ako rodicovsky 😜. Nuz, a ze u Vas je to inak, tak za to My nemozeme 😄 Ani nase deti 😄
@charlie1980 ako vies ako je to u nas? 😀 poznas ma? myslim ze nie 😉 tak nesud ked nevies 😉
@cica869 Nie, nepoznam, to je Fakt. Vychadzam z tohto prispevku, ktory som okopirovala z 1.strany.
si predstav ze aj my pracujeme a 4 deti si nedovolime..nie kazdy zaraba tisice eur mesiacne a zit z ruky do ust zas ziadna slava....
Takze v konecnom dosledku je to inak, napriek tomu, ze ta nepoznam 😛
myslim ze tato diskusia je uplne onicom a odveci...ak niekto ma potrebu chavlit a komentovat kolko ma deti a ze su spokojne a bla bla okolo tak odporucam zalozit vlastnu skupinu kde si to mozu riesit prip. uzamknut a nikto nebude mat pripomienky 😉
@charlie1980 hej len pises akoby si si mohla dovolit aj 10...a ved ked podnikate a mate sa dobre tak si ich majte....z tvojich prispevkov neznies zeby ste sa mali velmi zle a nemohli si toho dovolit.
pokial si pamätam ja som nic nevravela o nasej fin. situacii ani nic podobne takze z 1 prispevku tazko sudit nemyslis? a vies ako sa hovori: Zdanie klame 😉
Precitala som par prispevkov a dospela som k tomu,ze cela tema je onicom,to ako keby som napisala,s muzom zarabame spolu tisice eur a mame sa fantasticky,napiste ako je to u vas,jasne ze to generuje rozne nazory, a hned tu vsetci skacu do seba,byt adminom taketo temy tu blokujem hned.Toto nema ani hlavu ani patu
@charlie1980 Tak ak náhodou prestane v tejto krajine vývoz opatrovateliek, tak jeho úspešné podnikanie skončí. To nie v zlom moja, len filozofujem.
Ďakujem.
@charlie1980 S istými osobami nemá význam diskutovať, pretože to vlastne ani diskusia nie je 😉 . Neboj, ona zmizne do inej témy a bude otravovať tam 😉 . Stačí sa pozrieť odkiaľ vietor fúka - podobné názory má pyzamolux a hups dnes už dotyčná propaguje výpredaj tovaru z pyzamolux 😀 . Asi má viacero nickov a sama sa povzbudzuje v svojej jedinečnosti 😀 .
@cica869 Ale nieeeeeee. Ved mne uplne stacia 4 😀😜
@cammille 😂😂😂 Konec sveta ! 😂
@adrika_77 pravdu mas! aj ked mas 3 deti a asi by si tu mala radsej napisat aka si nekonecne happy 😀
@natalym No ale musis uznat, ze zaruku v zivote nemas v nicom. Ani na dieta, ani na zdrave dieta, ani na stastny zivot, ani na dobreho muza, lebo aj z toho dobreho sa moze vyklut kadeco. A tak isto ani v podnikani nie. Keby sme takto uvazovali, tak by sme sa ani neparili, ani neplodili, ani nezenili a ani nepodnikali. No ale toto sme uz tak strasne odbocili od temy, ze fakt by bolo vhodne vratit sa k povodnej....
@cica869 nááá...nech by sa aj v zadku šparala tak čo? My ich zivime? Satime? Pýta niečo od nás? Nepyta ...tak nech ma deti kolko chce, ale nech potom nebedaka...to samozrejme plati aj na tých čo maju nech aj jedno dieta aj take som zažila - kolegyna ma az 1 dieťa a chuderka nemoze ist s nim na nakup ...lebo neviem čo všetko.
@charlie1980 Máš pravdu. Ale asi si aj tak nepochopila o čom. Som z Mesiaca. Pardon.
@alchemilkazltozelena inak som 😀 nebudem klamat ze nie,a aj manzel zaraba dobre a aj 4 by sme chceli, ale toto si nechavam do skupiny s mohodetnymi,kde viem ze najdem porozumenie,lebo uz natolko poznam konika,ze viem ze co by som dostala za toto vo verejnom fore 🙂
@adrika_77 presne tak 🙂 tak snad sa vam raz postasti dievcatko 🙂 mat dceru je super 🙂
Btw. Ako to mate vy? napiste ak mate chut :D
@cica869 Ja som mimo? Tebe asi pamat nesluzi.
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/prestala-som-milovat-svojho-chlapa/
Tiez si sa pochvalila, takze mozeme vrtat, kolko chceme. Nemala si zlozit diskusiu, ale nejaku uzamknutu skupinu a nikto by nemal pripomienky...
@alchemilkazltozelena no vies co, ani neviem ci ide o to dievcatko,ale ako sa nam narodil tento treti,tak si ho strasne uzivame,a bududci rok uz ide do skolky a doma nebude nikto,manzel pracuje doma,ja som tiez doma, a proste nas to bavi 😀 a ked uz aj tak mame 7 miestne auto 🙂 A ako chlapci rastu,clovek zacina vidiet ake to je super,ako sa da s nimi pokecat,aka sme super parta na dovolenke,nepotrebujeme zhanat kamaraov a cojaviem koho aby s nami isiel,nikdy sa nenudime,chlapci su super partaci,vymyslaju spolu,hraju sa a vidim ako je najmensi stastny medzi nimy,lebo nie je osamely.Takze ano je to super.Pamatam sa ako som plakala,ked som otehotnela s druhym,plakala som manzelovi ako to zvladnem s dvoma malymi detmi,teraz sa natom len smejem 😀 pre nas su deti a zivot s nimi vsetko.

@cica869 A to je malo? Aj keby bola iba doma a starala sa iba o deti a iba o domacnost a sama je spokojna. CItim v tvojom texte ironiu a vysmech, ktory nie je na mieste. Keby si radsej riesila seba a svoj vztah. Uz toho svojho chlapa lubis? Krizu ste prekonali? Alebo uz si s inym?