icon

Máte radi obidve svoje deti rovnako?

evaevelinaa
26. sep 2014

mame malu dcerku a chceli by sme este asi jedno dietatko. ja som prve velmi chcela babu, co sa mi aj splnilo a pri druhom mi je to uz jedno ale muz by velmi chcel syna. a stale rozmyslam nad tym ze ci aj moje druhe dieta budem vediet mat rada tak velmi ako moje prve. keby to bol chlapec tak jasne ze si viac budem asi rozumiet s dcerou a kebyze mame aj druhe dievca tak aj tak mam pocit ze prvu dceru budem mat radsej za to ze bola prva. nemate podobny problem?

Strana
z3
andula77
2. okt 2014

@evaevelinaa vdaka 😉 ale ani som tym nemysela, ze mam jedneho radsej ako druheho, to sa snad ani neda tak povedat. Len ten jeden je taka "lahsia" povaha ako druhy, ale zase ten citlivejsi je velmi vnimavy a hoci to mozno bude mat bv zivote o nieco tazsie (a mozno aj nie), aj takich ludi treba, aby bola akasi rovnovaha na Zemi 😉

evaevelinaa
autor
5. okt 2014

@snopkulka v sobotu som si pozrela sophiinu volbu a neviem zabudnut na tu cast ked jej zobrali dcerku a ona kricala, stale na to myslim. strasne, ja by som si asi nevybrala ani jedno a potom by som urobila nieco preto aby som aj ja zomrela. prosim, prosim , napis ako to bolo zdovodnene v knihe 🙂

snopkulka
5. okt 2014

@evaevelinaa ak budeš mať čas, určite si prečítaj knihu, film nezachytil ani 1/10-nu celého deja a nevyjadril silu príbehu tak ako práve kniha 😵 V knihe bolo jej rozhodnutie zdôvodnené tak, že sa rozhodla "ponechať" život synovi, lebo chlapec bol otrlejší, rozvážnejší, znášal to všetko lepšie a myslela si, že má väčšiu šancu prežiť...

evaevelinaa
autor
5. okt 2014

@snopkulka myslela som si ze preto. dakujem 🙂 raz si tu knihu precitam..

dadika2504
5. okt 2014

Mám 3 dcéry a milujem ich rovnako 😀

libertine
5. okt 2014

po narodeni druheho ti uz take otazky pridu bezpredmetne, to druhe dieta ti prirastie k srdcu rovnako, ako prirastlo to prve.

evaevelinaa
autor
15. apr 2015

stale sa bojim ze budem mat radsej moju dcerku ako babatko ktore sa narodi. s babatkami je podla mna hlavne kopec stresu a tesit sa zacnem asi az ked bude mat jeden rok ak bude vsetko vporiadku. poradte co robit aby som ani jedno dieta neuprednostnovala, aby obidve citili ze ich mam rovnako rada a aby sa mali aj oni navzajom radi. myslite si ze je lepsie mat dve baby alebo sa budu vediet aj sestricka s bracekom spolu hrat? 🙂

Strana
z3