Máva vaše bábätko neutíšiteľný plač?
Ahojte, dcerka skoro 4m obcas sa stane ze neutisitelne place a nepomoze nic, na rukach sice chvilu je ticho ale nezaspi tak, takze uspat ju je tak nemozne..a len place a place a nechce prso , dudliky a ine veci uz vobec...Len nechapem ze z coho moze byt takato , stava sa to raz za tyzden cca, a neviem ci to nemoze byt z toho ze presvihnem jej cas na spanok ? Prave bola hore iba 45m a potom sa napapala, ja ze zaspi a ona spustila strasny rev... Nechapem tomu, co robim zle ? Zvycajne aj ked je velmi unavena toto nerobi... :-/
@neanonymna ockovanie sme este nemali 🙂 az v stredu, tak sa tesim co bude potom no....
@neanonymna a ako dlho vam to trvalo po ockovani ?
@neanonymna nie je na UM, je plne kojena, davam jej akurat D vit ked si spomeniem a probiotika obcas...s tym to suvis asi nema...no od malicka je taka ze obcas sa nam stane takato prihoda neutisitelneho revu a vlastne som stale nezistila ze preco 🙄
Niekedy ani d vit.nesedí babetkam.Keď kojíš skus vynechať mliečne produkty, aj to moze sposobyt bolesti bruška, keď dieťa je viac citlivý na laktozu a na mliecne bielko, ale aj ked vynechaš trvá 2tt kým to zabere.
Davaj pred každým kojením coliprev 10kvapiek.
@ildiko36 mliecne vyrobky nejem ...a vravim ze sa toto stava len raz za 2 tyzdne takze s kojenim to nebude mat spolocne asi ... 🙄
Mam 3 detí a vsetky mali problemy kym som len kojila, keď som začala prikrmovať vsetko sa zlepšilo.
Uz by si mohla skusiť gríziky bezmliečne od 4mes a daj do toho svoje mlieko
Tak mozno sovstravou čo zješ a ma koliku..skus ten coliprev a možno aj rektalnu rurku
Dajte si do Google witching hour
@petraj122456 to by bolo keby sa to pravidelne opakuje o tom istom case.... vecer prave zaspava v pohode...
@ildiko36 neviem co su griziky ? krmit ju este nebudem takto skoro. A a co za problemy ste mali ked ste kojila ? Keby to je z kojenia mavala by to po kojeni a nie uplne nahodne hocikedy.
Podľa mňa jej len niečo nesadlo z tvojej stravy alebo sa pahltne napapala keďže hovoríš ze to máva tak raz do týždňa ..naša to tiež mala v takom mesiaci 🙂
Žiadnu rurku nepoužívaj... Niesom absolútne jej zástanca... Známej malá jej kvôli rurke do roka a pol a nemohla vykakat.... Keď ti začne takto plakať skús jej natrieť bruško pupikom alebo ďasienka gélom na zúbky a uvidíš ci náhodou to nebude jedno z toho
Našej začali v 4 tom mesiaci postupne opuchat ďasná
Prepac, je to krupica ale da sa dať aj od hipp pastrnak a tekvica od 4mes....keď dokrmovať nechces tak skus niečo ine, nam to pomohlo..
Podla mna tiez dieťaťu niečo nesadne z toho čo zješ keď to ma občas..Ja som poradila podla toho co nam pomohlo
Presne toto isté máme aj my. Je plne na UM. Pred hodinou bola na chrbatiku a smiala sa na hračke a z ničoho nič strašný rev. Nemohla som ju utíšiť, ani na rukách, ani ležať, ani v nosiči, ani papať, ani dudlik 😐😐 Trvalo to asi 20 minút. A toto sa nám opakuje dosť často. Z ničoho nič začne strašne revat.
@lorin29 no ked ja neviem lebo viacmenej jedavam od porodnice tie iste jedla dookola len rozne kombinacie , a nejedla som nic zvlastne vcera ani dnes myslim 🙂 a s tym bruskom ked ma dieta problem tak vacsinou krci alebo vystiera nohy nie ? Aspon nasa tak robila ked bola mensia, ale potom prestala, uz prisla na to ako sa vyprdiet a vykakat a odvtedy problem nemala.
@monika19852 ked ona mi nezacne tak plakat z nicoho nic. Dam ju hrat sa do hrazdy alebo len tak na brusko ale po chvili zacne byt nervozna , ani na rukach nevydrzi, potom dam papat a stale je nervozna aj po orgrgnuti ...a stupnuje sa to lebo prsnik uz znova nechce, vacsinou ten davam na uspatie...a proste ked je takato rozrusena tak to vyusti do toho ze nekontrolovatelne place a potom uz s nou nic, neviem ju nijak uspat len drzat a nechat plakat :( ...