icon

Menovky na oblečenie pre deti

mizu89
21. júl 2021

Ahojte dali ste niektorá spraviť menovky pre vaše deti na oblečenie ako na prezúvky,cvičky, úbor a oblečenie čo bežne nosí do školy (nohavice, tričká,mikiny,bundy...) keď nastúpili do školy?alebo ste len označili fixkou vrecko s prezúvkami a s úborom?v škôlke to od nás vyžadovali že všetko označiť ale tam sme to nepotrebovali keďže nikdy sa veci nepomiešali,nestratili.ako je to v škole?

1aduliatko1
21. júl 2021

máme menovky z putmyname, lepím na štítky na oblečení a držia pekne.
a budem aj prvákovi teraz značiť, hlavne bundu, topánky

eeffka
21. júl 2021

fixka na textil

filory
21. júl 2021

tiež používam fixku na textil, je to pre mňa jednoduchšie a hlavne aj lacnejšie ako si dávať vyrábať menovky

pribinak
21. júl 2021

Do školy som označovala už len fixou na textil. Však to už nie je 3 ročne dieťa

majamat
21. júl 2021

da sa kupit v galanterke taka tkanicka, na ktoru sa da napisat meno fixkou. fixka sa na nej trosku rozpija, preto treba opatrne,a le je to dobre riesenie,a k sa budu potom veci posuvat dalej, tkanicka sa da vyparat.

mizu89
autor
21. júl 2021

Ďakujem vám za typy.tak asi potom tu fixku na textil a tie menovky čo sa dajú našiť.tie som videla v tedi.no mám dvoch synov tak ten mladší určite bude dediť a ako vravíte asi najlepšie riešenie nasit menovku na ktorú fixkou napíšem meno.☺️

abbies
21. júl 2021

putmyname. Už 4 rok kupujem, v pohode vydržia aj v topánkach celý rok. Aj na oblečení, tričká, čo dcérka podedila po bratovi sa perú dokola už tretí rok a nálepky držia