Môj 2,5-mesačný synček nechce byť v kočíku
Nechce byť v kočíku 2.5 mesačný syn, ani bohovi...keď ho tam dám ze spí a zobudí sa ...koniec sveta..revu a revu az panickeho, záchvaty...nič nepomáha.. rýchlo domov...ako to chodí teda .mám byť snim doma stále? Byvame v byte... takže...😣aj keď ho dám skúšam položiť keď nespí... nič
@editt90 do tych satkovych tak dieta ani nevies dat - lebo to nie je dobra poloha pre dieta co sa chrbtice tyka. V nosici ma mat dieta chrbatik do C a nozicky do M - kolienka vyssie ako ritku, vtedy je to ergonomicke nosenie a dietatku nedeformujeme chrbatik. Nosenim tvarov von - aby dieta mohlo obkukovat svet, ako to mnohy prezenuju - je jednoducho neergonomicke.
Inak aj satka moze byt dobre riesenie, je kopa youtube videii na viazanie.
@banalu https://www.rischino.sk/dandelion-flexible/
No napríklad tento môže byť? Ten sa mi páči ...keď ho schvalite..objednam si ho 🤗
@editt90 rischino flexible je dobra volba, urcite patri k top nosicom. Poradkyne nosenia by vas asi presviedcali najprv odskusat, ja som svoj neskusala lebo sa mi nechcelo trmacat s malou pocas covidu niekam, ale bola som spokojna. Ked pride odporucam nastudovat videa, ako ho nastavit. Len jedna rada - bedrak sa sice vola bedrak, ale ja by som ho nazvala podcicnik 😂 pri malom babatku ho treba mat vysoko.
@editt90 a aky mas kocik?pruzi?, ake ma kolesa, PU, ci nafukovacie? a vnutro vanicky je biele, ci tmave, co farba striesky zvnutra?
moj ked mal 5 tyzdnov, tak v kociku plakal len ked sme zastavili...🙂 manzel bol vydeseny, ze co sa stalo, skontroloval vsetko, a maly reval, kym sa nepohol....a tak opakovane,,,🙂
a ked mal 2 mes. tak ked uz pospal a zobudil sa v kociku, tak uz bolo - ummm- vydaval signal pre nepohodlie, tak som mu vo vanicke nadvihla oporu chrbatika o 1 stupen, zasa ummmm, potom o 2 stupne, zasa ummmm, az do polosedu, a tam sa poobzeral, a hodil usmev...
@editt90 rischino býva ťažšie nastaviteľný, ale mne to prišlo intuitívne + majú dosť youtube videí. Ja môžem rischino iba odporučiť. Prvý syn odmietal kočiar, neznášal ho, na milosť ho zobral tak okolo 18m 😅 bol čisto satkovy, nosicovy typ. Dcéra zasa kočiar miluje a nosenie skôr pretrpí 💁♀️
Ale teda môj starší Rischino skoro vynosil, aj teraz keď vidí segru v nosiči, tak sa vypyta ponosit, že mu to chýba. Tak ho vezmem pomojkat na pár minút 😍
@editt90 aj moja dcera so roka a pol nechcela byt v kociku, nikdy v nom ani nespala. Potom ked bola vacsia sa rada vyvazala.
@luxus10 dobrý deň,toto ma zaujíma. ma vplyv vnútorných farieb na bábätko? Mam hnedý kočík čiže to vnútro ma tmavšie, tlmenejsie. Ďakujem 🙂
@dddominikaa125 ano moze mat tmava farba vplyv, zvlast ked nechce dieta spat, a ak nechce spat tak si myslim, ze ich viac hneva, ze nic nevidia...ja som mala hlboky kocik s bielym vnutrom, sportovy s tmavo modrym, ale v sportovom sa dalo sediet a pozerat von-tak to uz bola ina parada-a to sme ho mali od ukonceneho 5. mes. dietata-to uz sedel a ruckami sa drzal bokov a obzerance dookola s usmevom 😍

@editt90 náš malý rovnako revy na sto honov jedine kedy ako tak vydržal v kočíku keď bol v perinke zviazaný a aj to nie vždy zabralo…u nás dá to naozaj zlepšilo až keď sme prešli do športovej časti, tam je úplne spokojný, proste ten náš do toho dorástol a rád pozerá a tiež ako kočky spomínali keď nechcel byt v kočíku šupla som ho do nosiča a išli sme a tam bol spokojný 😊 nosič mame BeLenka Mini a je super 👌