Moje ročné dieťa vreští od rána do večera
V prvom rade chcem napisat, ze moje dieta milujem. Ale hlava ma uz boli. Rano o siestej vstane a do vecera do osmej vresti (medzitym 2 spanky). Niekedy viac, niekedy menej vresti. Ale posledne dni uz nevladzem. Hlava ma z toho tak boli. Venujem sa malej. Jasne aj sa vela smeje. Ale najviac vresti. A, ked ju dam do postielky, ked varim, upratujem, idem na wc, do sprchy to vresti ako by ju z koze drali. Skusala som ju nechat aj behat pri mne ked varim, ale ona vsetko chyta, otvara, zhadzuje a je to nebezpecne. No aj ked sa hrame vresti, na prechadzke vresti, stale. To uz je asi povaha, ze? Bude stale uvrestana?
Keď mal najmenší rok postieľku sme už nemali,lozil,chodil okolo mňa,supliky pravidelne vytrepane, potom mi dedko vyrobil vežu, v nej stál pomáhal variť,sledoval čo robím,hral sa,máme ju doteraz,možno jej vadí, keď jej nedovolíš vytrepať veci zo suplikov. Skús nebezpečné veci schovať - zamknúť a ostatné nech si rieši. Držím palce 😉
Nebudem riesit dieta, ale len Teba. Najlepsia rada na takyto zvuk su stuple do usi. Vedia odfiltrovat vysoke tony. Takze budes pocut, len to nebude take neprijemne pre mozog.
@anna_2 :D tiez som raz musela pouzit a pomohlo, aj dieta sa skludnilo, lebo uz mi ten plac nepilil usi a nestresoval ma tak velmi.
Aaaach, to poznam. Mam takeho syna. Strasne narocny na pozornost. A v obdobi okolo 1 roka to bola hroza. Este aj teraz v 1,5 roka ho to drzi, ale
je to lepsie.
Chcel len a len moju pozornosť. Ohradku som zrusila a predala. Vrieskal v nej. Moj muz mi neveril, pri nom to nerobi. Robi to iba mne!

Nemám žiadnu radu, len veľa veľa súcitu. Mám takmer ročného, ktorý mrnci, piští, reve alebo ryčí ako jeleň celý deň, každý deň, už 11,5 mesiacov, deň čo deň. Je to strašné psycho. Staršia bola hlučná, ale tak detsky veselo. Ale toto dieťa? Večne nespokojné, aj keby som okolo neho skákala po hlave a odrážala sa ušami, v kočíku, v nosiči, v šatke, peši na prechádzke, na ihrisku, doma či sa s ním hrám ja, či muž, či staršia dcéra, či sa hrá sám, či mu dám to alebo ono, aj modré z neba... Bez akejkoľvek nadsazky, keď nezamrnči a nezaplače 5 minút v kuse, je to mega úspech. Ešte som také iné decko nevidela 🤷🏻♀️ takže posielam veľké virtuálne objatie, viem si predstaviť, ako sa cítiš.