icon

Mojim obidvom deťom padajú čiapky do očí

10. mar 2023

Baby, ja mám taký problém, že mojim obidvom deťom padajú čiapky do očí. Ja už som kúpila čapice od všetkých možných značiek, lácné, drahé a všetky to robia. Neviem či také šmyklavé vlasy majú alebo čo. Aj keď majú sponku tak padajú. Je na to nejaká finta? Ja už si pripadám ako blbá keď 100x za deň len čapice naprávam.

Strana
z2
autor
10. mar 2023

Tuto zimu som starsej dcere kupila takuto ciapku a aj ta jej padala do oci. Aj ked uz tam nemala ani volu a myslela som, ze tam uz ozaj nema ako. A to sme kupovali v kamennom obchode takze skusala viac velkosti.

autor
10. mar 2023

@ajajaj00 little people je asi posledna znacka, ktoru som este neskusila 🙃

tinkavvv
10. mar 2023

Na zimu a chladnejsiu jesen pouzivaj kuklu. Tie nepadaju a na teplejsie obdobie tie turbanove- tam tiez nema co padat velmi.

tinkavvv
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
10. mar 2023

To porovnanie neterky a dcéry- ide aj o úplne iné čiapky, keď nechceš aby sa ta čiapka suchala musi byť na obvod hlavy "tesna", vam je ta čiapka veľká, aj hlboká, ma tam veľa miesta ešte. Inak ja mam takú hlavu ze mne nedrží na hlave nič, čiapky, čelenky, čiže ja si kupujem menšiu a narazim na hlavu, ale tontiez musím objaviť dobru lebo potom sa mi vyťahuje dohora ak nie je dost hlboka:D najlepšia mi je asi vlnena niekde z jasnej ci kade (suvenir), vnútri je flis ale z vonku je ta vlna malo elastická... mne dokonca ani normálne vlasové čelenky žiadne nedržia, žiadne. To preto ze sa mi páčia:D
Inak ja by som sa s tým nemohla, kúpila by som viazacie narazila na hlavu a kašlem na to, tých pár mesiacov zimy kašľať na to :D Ale tak veľa šťastia v hľadaní.. moje dieťa malo vysokú hlavu, to bol tiež niekedy zážitok🙂

katuskamala1
10. mar 2023

Daj jej usit na mieru ciapku aj co sa tyka sirky (obvodu hlavy) aj dlzky (ziadny smolkovy strih)a vec vybavena.

dominikamacakova
10. mar 2023

Možno len majú vysoko oči 🤷 Srandujem 😀 ... Skús newbie čiapky na viazanie, tie sú také vykrojené, že mojej malej trčí celé čelo. Alebo elodie čiapky

zorkahorka
10. mar 2023

Pri mladšom som mala ten problem. Skratka mala hlava, vacsia ciapka. Zo zadu zvnutra, kde je ciapka zošita, ju trichu zuz, nebude to vidiet a ked im hlava narastie, vyparas.

Strana
z2