Môjmu 2,5-ročnému synovi na mne veľa vecí prekáža
Ahojte, chcela som sa vas spytat na nazor, pripadne radu ako spravne reagovat na synove narazky. Synovi vadi ked mam rozpustene vlasy - zacne plakat, hodi sa na zem a hovori - daj si gumicku, nemaj take vlasy.. Prekaza mu ak nemam na sebe nohavice, cize prechadzam pi byte v spodnom pradle. Prekaza mu ked nemam na ociach dioptricke okuliare (rano po prebudeni), prekaza mu ked si dam na vlasy zimnu capicu a rukavice... Co s tym? Ako by ste reagovali. Samorejme mu vysvetluj preco to a to nemam, mam a pod. Ale on je taky tvrdohlavy a zasadovy, ze s nim nepohnem. Bude plakat kym sa nedovracia. Samozrejme nie som ochotna mu vzdy ustupovat ale zasa neviem ako na neho
Keby mi moja 2,5rocna toto robila, tak ju ignorujem. Raz, dvakrat by som si ju vzala k sebe, pekne jej vysvetlila a dalsi raz ignorovala... toto co je preboha 🙈🙈🙈. Teraz to zacina malichernostami a za rok dva co bude, ked uz teraz vie, ze vsetko dostane.
Moja je nastastie samostatny cloviecik. Jedine, co jej momentalne vadi je, ze musi nosit ciapku a my s muzom uz nenosime. Ale ako vravim, vysvetlim jej preco si ciapku ma dat a v pohode. Ziadne hysaky, revy ani nic. Ale tak ja ju od malicka "obskakujem" v zdravej miere.
No ten to bude mat v zivote tazke, vsetci nebudu podla neho skakat tak ako maminka.
Ako by som o mojom čítala🤦🏼♀️rovnaký vek, keď si chcem dat vlasy do gumicky-rev, keď si dám na hlavu uterák-rev, keď nemám oblečené nohavice-rev. Vysvetlit si to nedá, aj keď je rozumný, tiež mu neustupujem(teda nohavice si oblečiem 😂) je schopný vrieskat aj 20 minút. Dúfam, že je to len obdobie. Všimla som si, že náš ma takéto stavy najmä keď je unavený.

@denden77 prisaham.dam ti este viac aby si vedela ze nie si sama ani nahodou: ked pustim pesnicky zacne NIEEEE HUDBA NIEEE. potom pride kom daun! (calm down pesnicka jedna co mu pustam) za 10 sekund nieeeeeeee!
Dvere moze otvorit iba ok,vytah privolat iba on (samozrejme obcas mame aj pri vytahu nedociahnem🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️😂). nechytaj, nehladkaj, pusa??? NIEEEEEE a utiera si rukou ak mu ju dam 😂 a tak. je to krasne nadherne toto 😂😂😂