icon

Na ako dlho odchádzate od dvojmesačného kojeného dieťaťa?

6. aug 2020

ahojte. na ako dlho sa viete/chcete/mozte vzdialit od prvorodeneho kojeneho dietatka co ma 2 mesiace? ja tak raz tyzdenne na fyzioterapiu. cisteho casu som od neho 90-100 minut (fyzio plus cedta tam spat) stara sa vtedy jeho otec. ak sa zobudi a je hladne dostane flasu. viem ze to spolu zvladaju. otec je uzasny. kazdopadne chcela som vediet je to ze od neho chodim primalo/privela? je to individualne kazda rodina je ina zaujimalo by ma ako ste to s kojenym prvorodenym mali vy

pribinak
6. aug 2020

Veď to máš super. Stará sa otec, vytvárajú si spolu vzťah. On vidí koľko je prace s takým bábätkom
Niektoré dojčené bábätka odmietajú fľašu, u vás je to bez problémov.
Niektorí muži nevedia dieťa ani prebaliť, či dať vypiť mlieko z fľaše a nie aby boli s dieťaťom 2 hod sami

Buď rada že je to takto super

martina1201
6. aug 2020

Ahoj, ak je o dieťa postarané po všetkých stránkach prečo nie. Aj ty máš právo na život mimo dieťaťa. To že dieťa kojíš neznamená, že máš na nohe guľu a na rukách okovy a nemôžeš sa pohnúť z domu. Otec má možnosť si aspoň budovať vzťah s dieťaťom 😉

matapo
6. aug 2020

...je to individualne 🙂 ja som sa od mojho najmladsieho 2,5 rocneho kojeneho babatka nepohla ani na 20 minut 🙂 samozrejma nevadilo mi to a ani navadi ze sme na seba tak naviazani. Zato moj prvorodeny bol sebestacnejsi a cca od tretieho stvrteho mesiaca zvladol byt v pohode bezomna a ja bez neho niekolko hodin s odstriekanym mliekom.

deti95060810
6. aug 2020

ahoj, ja som mala bábo ako študentka. Od syna som odišla keď mal 3 týždne. Ráno som odišla do školy - do iného okresu a prišla som až poobede. Ostal s mojou mamou. Všetko bolo Ok moja mama sa starala len mne bolo strááášne smutno za synom. Stále som ho kojila. Mala som odsávačku a mame som nechala aj pol litra mlieka. Kým som bola preč - mama mu dávala cez fľašku. Takto sme fungovali dlho - kým som neskončila školu....Nakoniec sme to zvládli....

danielahamar
6. aug 2020

Za mňa úplne normálne, možno aj viac času, ak by sa dalo, neberiem to tragicky, ak nemám svoje dieťa pri sebe a stará sa o neho jeho vlastný otec

autor
6. aug 2020

dakujem baby

amelie2017
6. aug 2020

Od 2 mesacneho som prec nechodila, ale chodilo prec ono so svojim ockom- na 2-3 hodinove prechadzky v kociku a ja som sa zatial vyspala. Na tom nic nie je. V 4 mesiacoch som sla do prace na plny uvazok. Prezili sme, lubime sa.

tara42
7. aug 2020

Ja mam 8 týždňové dievčatko a max som bola od nej 2-3 hodinky keď ho išiel jej tato alebo babka kočíkovat. Keď máš pre babatko papanie, ja výčitky kvôli tomu nemám keď mám aspoň raz za čas 2 hodinky čas na spánok alebo upratovanie, aspoň si buduje vzťah aj s niekym iným.