Nácvičné plienkové nohavičky. Aké máte skúsenosti?
Ahojte, uz nejaky cas chodime bez plienok, uz pouzivame len na obednajsi spanok, na noc a ked ideme niekde, kde sa neda vycikat. Mali sme huggies nacvicne nohavicky, boli celkom v pohode, ale maleho kusal ten suchy zips na bokoch. Tak sme presli na tie z DM, tie boli uplne super, ibaze maly sa mi z nich asi po tyzdni vyhadzal na jednom boku. Prosim vas, kto mate s nacvicnymi jednorazovymi plienockami skusenost, myslim, ze este ich vyraba Tesco, Pampers, mozno este niekto, podelte sa o svoje skusenosti, ake boli plienocky na omak, ci sa lahko natahovali, ci sa tie elasticke boky hned nevytahali, ci su na suchy zips, alebo len natahovacky a ci ste z nich nahodou nemali nejaku reakciu. Lebo uz davam maleho cez obed iba v gatkach a pod dekou je prebalovacia podlozka, ale v noci spi s nami na manzelskej posteli a tu podlozkami nevysteliem. Dakujem pekne.
Diky zuzi, uz je kriza, musim ist dnes kupit, tak som zvedava, co nakoniec kupim :( Chvala bohu, po tyzdnovom vysadeni babylov ekzem ustupuje...
ahoj zuzi.....pozeram ze tvoj patrik ma jeden rok a 3 mes.-uz mu davas nacvicne jednorazovky??
moj mali ma 13 mes. cika niekedy do serblika aj kaka---niekedy sa aj vyyita sam na nocnik.neviem ci to nieje skoro zacat pouzivat tie nacvicne.co myslis.o co su vlastne lepsie od normalnych jednorazoviek???
Takze pampers su rovnake ako huggies, na suchy zips v tych pruznych bokoch. Ale cenovo su huggies asi o tretinu lacnejsie.
Pato, lepsie je to len v tom, ze to prevlecies cez zadok, ako gatky, ale pokial mas este spotrebu ja neviem 5 plienok denne, tak by som s nimi este pockala. Nam vydrzi plnienka najmenej den a musim ju vyhadzovat nepouzitu 🙂
ahoj,no neviem či su lepšie ale ja sa ho už od roka pokušam odučit od plienok .a tak som trocha patrala až som sa dopatrala k tomu že tie treningove nohavičky by mali byt take že tam citia vlhkost .teda ked sa vycika že by mal citit že cikal a preto som ich aj kupila.preto že ho pravidelne davam na nočnika pekne cika ,ale pytat sa ešte nevie.a zdalo sa mi že ho ta plienka pletie ked mu necham len slipky tak citi že cika a vidi to ja som ho vždy uhanbila ale ked ideme von tak ho nemožem nechat precikat lebo je zima ale ked mu dam take čo citi že cikal tak by si to mohol skor uvedomit..a lahko sa to našuchuje a učim aj jeho aby si ich vedel stiahnut a vytiahnut zase hore.a tie huggies sami pačili že tam maju ten suchy zips že somho teras nemusela celeho vyzliekat z pančušok a mohla som ju odopnut a tak dat ako klasicku plienku.ale ked som ho davala na nočnik tak sme ich len stahovali.ale vydu o dost drahšie.teda ako vravi nanika ked maš spotrebu väčšiu tak s ato finančne neoplati a preto to teras striedame ked mam čas tak mu davam tieto na stahovanie a ked sa nočnikovaniu nemam čas venovat davam klasicku,
no u nás negungovali tieto nácvikové nohavičky proste cítil plienku tak sa vyčúral do nej ja som mu dávala slipíky a to videl ked pocikal a neskôr po x popišaní sa začal pýtať sám mal asi 19 mesiacov ked sme to začali a nemal ešte ani dva roky a chodil pekne na nočník to bolo cet deň a noc sme zrušili plienku ked mal 2 roky aj mesiac on my sám povedal, že už mu to netreba lebo je veľký chlapec 🙂
Zuzka a podarilo sa Ti rocne dieta oducit od plienky? Nie je to prilis skoro?
My to nepouzivame ako nacvicne plienky, je to jednoducho poistka, ked sme niekde mimo a pri spanku, rozhodne ich rychlejsie z neho stiahnem aby mohol cikat a berie ich ako "gatky", tak ako svoje slipky.... ale zaujimave je, ze v noci sa mi do nich nepocika a to spi 11 hodin v kuse, ale ked spi tri hodiny poobede, tak je to dost caste...
biba nie nepodarilo,sme na tom tak že odchytame.vie na čo sa nočnik použiva a krasne cika a kaka ale ked ho tam nedam jednoducho sa vypotrebuje a hotovo.sem tam si nočnik donese ked som na zachode ja ale vycika sa ešte skor než ho dam sadnut.tak že už len čakam kedy dojde vek že ´to bude sam ovladat a sme bez plienky.teda dufam.
môj Andrejko má tiež rok a dva týždne...a nacvičujeme 🙂 ide mu to dobre, ráno kaká do šerblíka a ciká cca každú hodinu, tak sa ho opýtam či ide cik...ak prikývne, ideme, ak nie...neriešim - ale pýtam sa častejšie. deti sú šikovníci...Niektoré detičky majú ale vlastný čas, keď nabehnú na odplienkovanie :D
baby..a ktoré plienkové "gaťky" sú najlacnejšie?

my sme mali huggies stym autom aj z DM neviem ako sa volaju tušim na B.aj tesco.suchy zips mali len tie huggies.tie sa mi zdali aj najmenej naplnene tym materialom sacim.nam nerobili kožny problem ani jedny a bola som spokojna so všetkymi.pampers sme nemali.