Návod na prežitie pre bejby + Hneď to bude anjelik
Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?
Samozrejme, zajtra budem vedieť ☺
Ahojte. Kúpila by som obidve knihy alebo aspoň Návod na prežitie. Ak niekto bude mať na predaj ozvite sa mi, prosím.
Ahojte prosim niekto mate pdf knih? Alebo aj knihy 🙂 rada by som si to precitala kvoli malej 🙂 Dakujem pekne
@xtatiankax mrkni na uloz to, ja som to idtial stiahla pred 1,5 rokom
A co knižnica? ja som mala pozicane stade. ;)
@elizita neni to tam fnuk
Baby, ja mam len Hned to bude anjelik... tu druhu som listovala a pre mna bola o nicom, take zvasty..
@elizita a mohla by som ta poprosit o nu?
Ahojte prosim Vas nemate nahodou niekto knihu v pdf "Hneď to bude anjelik" Na uloz to je potrebna registracia. D
Pekný deň, ak by niekdo mal elektronickú verziu Návodu na prežitie pre bejby, budem veľmi vďačná, keby mi akokoľvek poslal... s pc si rozumiem, s tým nie je problém 😉
Dievčatá, tiež som dlho hľadala, všetko vypredané, nikde sa nedalo stiahnuť, dnes sa mi podarilo 💃
Tak ak by náhodou ešte niekto hľadal, na datoid.sk je Navod na prezitie pre bejby. Je to platené, ale mne sa to podarilo stiahnuť bezplatne, zaregistrovala som sa, prišli mi zdarma dve giga za registráciu a šlo to.
ahojte, nemá niekto tieto 2 knihy (návod na prežitie pre bejby, hneď to bude anjelik) v tlačenej verzii na predaj? ďakujem
Baby mate niekto na predaj este knihu s receptami Hned to bude anjelik?
Ak má niekto záujem mám obe knihy na predaj, neboli asi ani citane 😁
@jezurka47 ahoj, mas este tie knihy na predaj? dakujem
tiež mám obe, ak by niekto chcel
@bobulka109 už som sa dohodla s evi5888
aj ja mam na predaj, ak by mal niekto zaujem 🙂
@luciajmamka ahoj, mas este tie 2 knihy? prosim napis do Ip, ak ano aka by bola cena? dakujem velmi pekne
Ma niekto na predaj hneď to bude anjelik?
@11lili11 ja mám obe knihy na predaj
Aj ja predám obe spolu, bližšie cez IP
@veronikonv poprosim info do ip

@talisa skoda,ak by sa uvolnili tak mi daj vediet prosim 🙂