Návod na prežitie pre bejby + Hneď to bude anjelik
Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?
@sense Ahoj, mohla by si poslať aj mne tie knihy na gmail? maruska.toriskova@gmail.com. Ďakujem. 😉
@maruskaaaa ja to nemam mam stihanutu len tu jednu Hned to bude anjelik, ale tu druhu nemam
@sense tú prvú mám tiež, škoda, tú druhú už neviem na nete nikde stiahnuť 😉
@maruskaaaa ved prave ani ja nie
@sense škoda, nechce sa mi kupovať obe knihy...musíme to niekde zňuchať 🙂
@maruskaaaa asi tak nejak ak by si o niekom vedela daj vediet
@sense ok, ak ju zoženiem, tak ti ju pošlem 😉
ja ich mam obe.. IP
ja uvazujem nad tymi knihami mam od neho daku kucharku nepamatam ako sa vola je celkom dobra, len mi vadi ta reklama ze akej znacky bukovsky kupuje potravbiny ako tesco, coop... a som bola prekvapena ze ani jeden recept s masom, vraj je vegetarian, tak moja otazka tie recepty pre deti su tiez takymto stylom? vegetarianskym?
@brumka Určite ju odporúčam. Kniha je výborná a recepty tiež. Veľmi mi pomohla pri zavádzaní príkrmov a jednotlivých druhov potravín. Akurát autor namiesto mäsa používa v receptoch strukovinyi a tofu. My však máme radšej mäso. 🙂 Takže som si recepty prispôsobila podľa našich potrieb.
@keira
@mirkazbirka baby, vzorovy jedalny listok 2.-3. rok zacina prvymi narodeninami+ jeden den 🙂
Ahoj aj ja by som mala zaujem o tu knizku navod na prezitie pre bejby, ak ju mate v pdf poslite mi ju prosim na cinuska@gmail.com. dakujeeem knizky su pre mamicku na rodicovskej dost drahe :P
Ahojte, vidim ze tu vsetky zhanate navod na prezitie pre bejby v Pdf. Ak by sa nasiel niekto kto ju ma a bol ochotny mi ju poslat cez skype "vilaivila" alebo cez wetransfer.com kde sa daju bezproblemovo posielat velke subory, budem nesmierne vdacna. Dakujem, moj email katka.thomson@gmail.com
Aj ja zhanam tu pre baby v pdf, ak by bola dobra dusa co by mi ju poslala cez skype alebo mail, bola by som vdacna
Ahojte babenky, prosím Vás, máte niekto Návod na prežitie pre bejby v PDF? Véééľmi by som Vám bola vďačná, keby ste mi ho poslali na mail erika.dulebova@centrum.sk. Ďakujem veľmi pekne 😉
stale zhanam " Navod na prezitie pre bejby pdf " a stale nic. skoda. kedze su pre cenovo nedostupne ☹
ahojte,
prosim pekne ak budete take zlate a poslete aj mne Knizku Navod na prezitie pre baby v pdf na adresu:aja.mrvova@gmail.com
dakujem velmi pekne
Alena
ahojte ak by sa dalo tiez mam zaujem o tieto knihy v pdf, email:gabriela.lalikova@gmail.com, dakujem velmi velmi pekne
ahojte, chcela by som vas poziadat ktorej sa podarilo stiahnut knizku Návod na prežitie pre bejby, ci by nebola ochotna mi to poslat, kedze na Ulož to uz to nie je. bola by som vam velmi vdacna. dakujem.
moja mailova adresa je miroslava.olahova@centrum.sk

@mima1311 ahoj poslala by si to aj mne ? dakujem