icon

Návod na prežitie pre bejby + Hneď to bude anjelik

magdalenka1302
9. jan 2012

Ahojte maminy. Kupila som si knihu od Mudr. Bukovskeho Navod na prezitie pre bejby+Hned to bude anjelik. Tie co ju mate, co na nu vravite?

sense
5. aug 2013

@mima1311 ahoj poslala by si to aj mne ? dakujem

maruskaaaa
8. aug 2013

@sense Ahoj, mohla by si poslať aj mne tie knihy na gmail? maruska.toriskova@gmail.com. Ďakujem. 😉

sense
8. aug 2013

@maruskaaaa ja to nemam mam stihanutu len tu jednu Hned to bude anjelik, ale tu druhu nemam

maruskaaaa
9. aug 2013

@sense tú prvú mám tiež, škoda, tú druhú už neviem na nete nikde stiahnuť 😉

sense
9. aug 2013

@maruskaaaa ved prave ani ja nie

maruskaaaa
9. aug 2013

@sense škoda, nechce sa mi kupovať obe knihy...musíme to niekde zňuchať 🙂

sense
9. aug 2013

@maruskaaaa asi tak nejak ak by si o niekom vedela daj vediet

maruskaaaa
9. aug 2013

@sense ok, ak ju zoženiem, tak ti ju pošlem 😉

25lenocka
9. aug 2013

@mima1311 ahoj citam ze mas tie bukovinskeho knihy v pdfku dalo by sa ti mi ich poslat?dakujem

mima1311
9. aug 2013

@25lenocka mrzi ma to , padol mi PC a o vsetko som prisla 😢

linuska1
9. aug 2013

ja ich mam obe.. IP

brumka
9. aug 2013

ja uvazujem nad tymi knihami mam od neho daku kucharku nepamatam ako sa vola je celkom dobra, len mi vadi ta reklama ze akej znacky bukovsky kupuje potravbiny ako tesco, coop... a som bola prekvapena ze ani jeden recept s masom, vraj je vegetarian, tak moja otazka tie recepty pre deti su tiez takymto stylom? vegetarianskym?

sutiakova
9. aug 2013

@brumka ani jeden recept v jeho knihe "Hneď to bude anjelik" neobsahuje mäso. Ale nie je problém si tie recepty prispôsobiť a pridať do nich mäso. Ja som to tak robila.

brumka
9. aug 2013

@sutiakova dakujem...uz len kupit knihy. som prekvapena ze ani detom neodporucaale ved kazdy sme nejaky no nie. takze odporucas ju?

sutiakova
9. aug 2013

@brumka Určite ju odporúčam. Kniha je výborná a recepty tiež. Veľmi mi pomohla pri zavádzaní príkrmov a jednotlivých druhov potravín. Akurát autor namiesto mäsa používa v receptoch strukovinyi a tofu. My však máme radšej mäso. 🙂 Takže som si recepty prispôsobila podľa našich potrieb.

miskamaj
16. aug 2013

@keira
@mirkazbirka baby, vzorovy jedalny listok 2.-3. rok zacina prvymi narodeninami+ jeden den 🙂

mami25
31. aug 2013

prosim vas nema niekto Navod na prezitie pre bejby pdf? mohli by ste mi to poslať na email lam@pobox.sk
neviem to nikde najist. Ďakujem veľmi pekne

zauxtova
2. sep 2013

Baby mate niekto tu knihu Navod na prezitie pre bejby a ak ano, mozete mi ju poslat na mail zauxtova@yahoo.com ? Dakujeeeeem

lu_cinuska
4. sep 2013

Ahoj aj ja by som mala zaujem o tu knizku navod na prezitie pre bejby, ak ju mate v pdf poslite mi ju prosim na cinuska@gmail.com. dakujeeem knizky su pre mamicku na rodicovskej dost drahe :P

kthomson
24. sep 2013

Ahojte, vidim ze tu vsetky zhanate navod na prezitie pre bejby v Pdf. Ak by sa nasiel niekto kto ju ma a bol ochotny mi ju poslat cez skype "vilaivila" alebo cez wetransfer.com kde sa daju bezproblemovo posielat velke subory, budem nesmierne vdacna. Dakujem, moj email katka.thomson@gmail.com

ivuskase
23. okt 2013

Aj ja zhanam tu pre baby v pdf, ak by bola dobra dusa co by mi ju poslala cez skype alebo mail, bola by som vdacna

erninka
24. okt 2013

Ahojte babenky, prosím Vás, máte niekto Návod na prežitie pre bejby v PDF? Véééľmi by som Vám bola vďačná, keby ste mi ho poslali na mail erika.dulebova@centrum.sk. Ďakujem veľmi pekne 😉

juliet221
24. okt 2013

stale zhanam " Navod na prezitie pre bejby pdf " a stale nic. skoda. kedze su pre cenovo nedostupne ☹

miskamaj
24. okt 2013

@juliet221 ahoj, podla mojho nazoru tieto knihy nie du bohvieco stiahnute z netu. Originaly su krasne, farebne, obrazkove.

aja1111
27. okt 2013

ahojte,
prosim pekne ak budete take zlate a poslete aj mne Knizku Navod na prezitie pre baby v pdf na adresu:aja.mrvova@gmail.com
dakujem velmi pekne
Alena

lupitko
31. okt 2013

baby, pls mohli by ste poslat tu knizku v pdfku aj mne na lugalkova@gmail.com 😵 😵 😵 dakujem

jimmo
13. nov 2013

Ak by bol nikekto taky laskavy a mohol zaslat kopiu PDFka aj mne na email:jimmo2@azet.sk, bol by som velmi-veelmi vdacny 🙂

gabika2908
10. dec 2013

ahojte ak by sa dalo tiez mam zaujem o tieto knihy v pdf, email:gabriela.lalikova@gmail.com, dakujem velmi velmi pekne

slavna28
12. dec 2013

ahojte, chcela by som vas poziadat ktorej sa podarilo stiahnut knizku Návod na prežitie pre bejby, ci by nebola ochotna mi to poslat, kedze na Ulož to uz to nie je. bola by som vam velmi vdacna. dakujem.

slavna28
12. dec 2013

moja mailova adresa je miroslava.olahova@centrum.sk