Nechali by ste babke varovať 1,5 mesačné bábo?
Ahojte, rada by som spýtala či mate niektora skusenosti a nechávali ste 1,5mes.baby na par hodin varovat s babkou. Musime s manzelom odísť na necely den a mam obavy, ci robim dobre, ak necham mesačne baby s babkou. Babka je ok, vychovala troch synov, takze nemam obavu, ze by sa nieco stalo, len zvlastny pocit. Prosím, ze nie som jedina, co necha babtko skoro cely den s babkou? Ďakujem za vase skúsenosti
@zuzdav osobne som kojila a malá ki bola každú chvíľu na cicku. Nespala celý den anderen nemala ešte žiadny režim. Mama sa bala s ňou ostať čo i len hodinu, keď som povedala, žeby som potrebovala niekam na otočku. Vychovala, to áno, ale každé dieťa je iné. Babka nepozná dieťa, ja som vedela, ako malú uložiť atď, atď. A ja by som fľašu nedala. Ty asi nedojčiš, s tým skúsenosť nemám. Osobne by som nedala. Prvýkrát som šla ku kadernícke, keď mala mala 3 mesiace a vydržala za ten čas bez jedla.
Kojim, ale v tom nevidim problém, fľašu dam, myslim, ze tym nic nepokazim. A pri mesačnom ešte ani ja poriadne nepoznám režim, takze v tom tiez nevidim problem. Babka sa nebojí, maleho nevidí prvy raz, uz u nás prespala par razy, ale dakujem za názor.

@iukas tak to chapem.