icon

Nechali by ste dieťa so strachom pri cudzom človeku?

25. jan 2024

Ak by vase 1,5r alebo 2r. dieta niektoeych ludi odmietalo - lebo sa ich bud boji alebo sa mu nepacia a reve pri nich ako tur, nechali by ste im ho strazit? Ja som zasadne proti, ale druha strana hovori a mysli si,ze mi dieta uz skace po hlave a neexistuje, aby si take male decko vyberalo s kym bude.. vas nazor je aky?

Strana
z2
danielahamar
25. jan 2024

Nie nenechala, aj môj malý mal také obdobie

pribinak
25. jan 2024

Nie nenechala. Nenechám decko vyvrieskat len preto aby bol niekto spokojný že dosiahol svoje

Predpokladám že svokra je tá angažovaná osoba

muchacici
25. jan 2024

Nie, nenechala, keď toho človeka nemá rado, aby sa nestraumatizovalo.

yvankamala
25. jan 2024

Súhlasím s tebou,nebudem nechávať dieťa pri niekom,pri kom byť nechce. Môže to byť len obdobie, tiež sme také zažili, že skratka istú dobu istých ľudí odmietalo.

vyrovnanaosoba
25. jan 2024

Nie, nenechala.

autor
25. jan 2024

@danielahamar
@pribinak mne to tiez pride hlupe a ani to neurobim, len nechapem,ze to ta osoba proste nevie pochopit. Mysli si,ze dieta je vychcane, preto si vybera... Boze. Tak male dieta? Keby malo 5 rokov tak nepoviem.

zuzinka888
25. jan 2024

Nie nedala, ani ja nie som rada s ludmi ktorych nemusim, a vyhybam sa ich spolicnosti. "To ze deti skacu po hlave zboznujem"- to len niekto chce zvodit vinu na dieta, lebo s nim nema dobry vztah- tak vzdy je zle to dieta.

pribinak
25. jan 2024

Ty si mama, jednoducho to razne odmietni a hotovo

autor
25. jan 2024

@yvankamala no vsak prave , tak mu nebudem robit napriek, ked sa od placu az pozvracia. Nemenovana osoba nema ziadne deti.

autor
25. jan 2024

@pribinak odmietla som, jedine musim pocuvat blbe reci typu, ze dnesnym rodicom deti skacu po hlavach a robia si s nimi co chcu, lebo sa rodic boji nechat ich vyrevat...ale jednym uchom dnu, druhym von 🙂

yvankamala
25. jan 2024

Presne toto sme mali aj my,tiež sa až po zvracanie,keď sa to sililo. Najskôr som bola za blbú, ale keď na návšteve ogrcal celu obývačku, pochopili😅

candii
25. jan 2024

Samozrejme že nie. Syn sa od narodenia bal veľmi môjho strýka, on ho nemohol ani vidieť lebo reval ako besny. Určite by som ho nestresovala ešte viacej strazenim bez mojej pritomnosti

autor
25. jan 2024

@zuzinka888 ano, zle dieta ,co ma neschopneho rodica.🙈

autor
25. jan 2024

@yvankamala no, bolo im to treba :D ?!

autor
25. jan 2024

@candii no vsak chudak. Ako by to dopadlo asi. Ze by reval v kute aj hodinu,ze? To aj u nas tak..

candii
25. jan 2024

No u nás to bol hysak vždy a keď strýko prišiel na návštevu, najskôr sa vyreval a bol za mnou cely čas skrytý. Ale prešlo to .. keď mal cca 5-6 rokov. Teraz má 8 a úplná pohodička už. Dá mu aj serus 🤣

yvankamala
25. jan 2024

Asi ano🤣 odvtedy mi nehovoria,že si len vymýšľam a vyhovaram sa😄 potom bol neskôr ešte jeden pokus o absolvovanie takejto návštevy, ale keď dieťa odmietlo prekročiť prah dverí a povedalo,že sa mu tam nepáči a nejde tam,bez akýchkoľvek blbych reči sme sa prechádzali vonku pred domom 😀 aj na cukríky ho lákali a on len povedal,nech mu von prinesú, že si vezme domov 🤣🤣 (2roky ma)

tykat
25. jan 2024

Nenechala by som cudzich ludi skakat si po hlave 😀

reanda
25. jan 2024

@tykat 😀 👍

autor
25. jan 2024

@tykat Neskacu, vyhoviet im nejdem, akurat,ze pindaju stale :D

autor
25. jan 2024

@candii no marnost :D to az v 6tich rokoch preslo??? No mame sa naco tesit

majlo1234
25. jan 2024

Nie, ja som syna nedala ani na ruky, snazila som sa vzdy respektovat jeho hranice. A to on nema s nikym problem, ale staci ze sa babka soyta, das ni pusu, on povie nie a tym to hasne. Nebudem ho nutit a dospelym hovorim na plnu hubu, ze on rozhoduje v tomto za seba

candii
25. jan 2024

Veru. Veľmi dlho to trvalo.. raz sa nám stala taká vtipná príhoda 😁
Stretli sme môjho strýka a išiel na bicykli a mal na hlave helmu. A zle mu bolo vidieť do tváre. Syn mal vtedy okolo 3 rokov a nespoznal ho, pristavil sa strýko pri nás a syn prišiel k nemu že ahoooj ujo , podal mu ruku .. všetko OK, pokiaľ si nedal dole helmu 🫣🫣🤣 to bol vreskot na celú ulicu a utekal kade ľahšie 🤣🤣🤣🤣 neviem čo proti nemu mal🤣🤣🤣

bubuzu
25. jan 2024

Jednoznačne existuje, aby si dieťa vyberalo s kým bude. Nepoviem nejaký ostych, malá nedôvera na začiatku, ale aby z toho málo záchvat... Nech si daná osoba ide tráviť čas s niekým, s kým nechce byť, keď jej to príde v poriadku.

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
katka700
26. jan 2024

Deti nie sú hlúpe a vycitia keď ich niekto nemá rád. Vyjadrovanie tej osoby hovorí za všetko, takže sa dieťaťu vôbec nedivím že s ňou nechce byť.

majusik1304
26. jan 2024

Volá sa to separacna úzkosť a je to úplne normálne a známka zdravého vývoja, že dieťa je zdravo naviazané na jednu osobu, matku. V tomto období sa snažím čo najmenej trápiť dieťa svojou neprítomnosťou. Ak je to nevyhnutné tak dám postrážiť inej osobe, ale snažíme sa prestriedať s manželom ak treba.....aby plakala čo najmenej.

adrianap83
26. jan 2024

Nie nedávaj. Bud bude problém hneď, ako píšu kočky, alebo u nás to syn dajako vydržal, no potom v noci 🙄 nočné mory a desy tak na hodinu až dve. Nerob mu to.

ivangeline
26. jan 2024

Moj povie,ze nechce,chapem to..ale on place 5sek,ked ma vidi,potom sa spoko ide von hrat..

queen_mary
26. jan 2024

A reve pri nich celu dobu? Moj maly tiez reval, ked som ho nechavala napr u svokry. Ale ked som odisla, tak po 15 minutach uz pohoda.

Strana
z2