icon

Nespavosť bábätka cez deň

kika_76
8. feb 2023

Ahoj , poraďte prosím ,dcéra ma necelý mesiac a pol, doteraz nebol vôbec problém s denným spánkom , cca 3-4 dni, ledva pocas dňa celého vyspi max hodinu ak vôbec 🤦‍♂️buď neplače vôbec alebo plače, kope, atd .. dnes napríklad je problém už aj pri večernom zaspávaní …poraďte čo robiť

ls56
8. feb 2023

No..takto to chodi uplne bezne..su deticky, ktore lubia spinkat a deticky co az tak nespinkaju.. navod nemam ziadny..moze ju trapit brusko,moze mat reflux,zima,teplo,cokolvek.. v kociku nezaspi? Moja ked mala takyto “vek” tak spala jedine v kociku a to aj 2-3h..ak som chcela aby spala doma, bola hore do 10minut.. a tym padom ani nespala skoro vobec.. neviem ci dietatko kojis..ale naozaj pricin moze byt mnoho. Problem pri vecernom zaspavani je preto,lebo dietatko je preunavene a nedokaze zaspat. Nahromadil sa stresovy hormon a to robi tazkosti dietatku pri zaspavani. Preto predpokladam,ze pred vecernym zaspavanim aj dost place. Moja rada je: vyskusat dat ju spat do kocika,uspat na rukach,pokial kojis tak skus nech lezi vedla teba a pri kojeni zaspinka,mozno skusit nosic alebo satku,…je mnoho sposobov ako uspavat dietatko.. musis skusat,co bude vyhovovat tomu tvojmu♥️ drzim palce

ropucha6
8. feb 2023

@ls56 aj moja spi cez den len v kociku. Ak zaspi vonku tuho, tak v tom kociku potiahne aj doma, aj 3-4 hodiny.

aliaray1
9. feb 2023

@kika_76 ahoj, co davas na prdiky? Nema koliku? Pupcek si pozerala, ci nema zacinajucu herniu?
Ak je zdravotne ok, kaka, prdka, koji sa/papa, mozno potrebuje blizky telesny kontakt. Skus castejsi bonding idealne vo vyhriatej izbe...skin to skin. Nam pomohla satka aj nosic a casty bonding a masaze. Spanok sa krasne upravil, dnes v 10 mes je stastna spokojna a vyrehotana mala slecna.

sakaca
13. feb 2023

@kika_76 skúšala si nosenie, mne teda hlavne pri menšej Rischino nosič veľmi pomohol.