Nespavosť bábätka cez deň
8. feb 2023
Ahoj , poraďte prosím ,dcéra ma necelý mesiac a pol, doteraz nebol vôbec problém s denným spánkom , cca 3-4 dni, ledva pocas dňa celého vyspi max hodinu ak vôbec 🤦♂️buď neplače vôbec alebo plače, kope, atd .. dnes napríklad je problém už aj pri večernom zaspávaní …poraďte čo robiť
@kika_76 ahoj, co davas na prdiky? Nema koliku? Pupcek si pozerala, ci nema zacinajucu herniu?
Ak je zdravotne ok, kaka, prdka, koji sa/papa, mozno potrebuje blizky telesny kontakt. Skus castejsi bonding idealne vo vyhriatej izbe...skin to skin. Nam pomohla satka aj nosic a casty bonding a masaze. Spanok sa krasne upravil, dnes v 10 mes je stastna spokojna a vyrehotana mala slecna.

No..takto to chodi uplne bezne..su deticky, ktore lubia spinkat a deticky co az tak nespinkaju.. navod nemam ziadny..moze ju trapit brusko,moze mat reflux,zima,teplo,cokolvek.. v kociku nezaspi? Moja ked mala takyto “vek” tak spala jedine v kociku a to aj 2-3h..ak som chcela aby spala doma, bola hore do 10minut.. a tym padom ani nespala skoro vobec.. neviem ci dietatko kojis..ale naozaj pricin moze byt mnoho. Problem pri vecernom zaspavani je preto,lebo dietatko je preunavene a nedokaze zaspat. Nahromadil sa stresovy hormon a to robi tazkosti dietatku pri zaspavani. Preto predpokladam,ze pred vecernym zaspavanim aj dost place. Moja rada je: vyskusat dat ju spat do kocika,uspat na rukach,pokial kojis tak skus nech lezi vedla teba a pri kojeni zaspinka,mozno skusit nosic alebo satku,…je mnoho sposobov ako uspavat dietatko.. musis skusat,co bude vyhovovat tomu tvojmu♥️ drzim palce