icon

Nespavosť mesačného drobca

drobec_l
21. jún 2014

Ahojte maminy neviete mi niečo poradiť už som niekedy hlavne v noci zufalá, malý mi nechce spávať ale že vôbec. posledné dni ani prso nezaberá , a už ked ho učičíkam na rukách spinká ale automaticky ako ho položím začne metať rukami nohami a je hore ... napapá sa a začne vymýšlať ako keby ani spať nepotreboval, no najhoršie je že mrnčí, hnevá sa , niekedy až hysterický plač, a to je aj odgrgnutý, prdkať si prdká veselo aj kaká , neviem či ho môže bruško boleť , alebo že by sa tolko nenapapal, ale to tiež sa mi moc nezdá lebo mi po papaní vygrcká , a priberá kvalitne ... mali ste aj vyniektorá taký "problém" ?

Strana
z2
diana_81
28. jún 2014

@drobec_l

Ako sa mate? Je to lepsie? Ci stale rovnake? Moj sym na prave mesiac a smejem sa lebo som ti tu radila a teraz sme na tom presne rovnako!

drobec_l
autor
29. jún 2014

@diana_81 ale kde mozno sa zmenilo iba to ze nepapa kazde dve ale tri styri hodinky prespi tiez nejake tri vynimocne 4-5 ale to najskor musi zaspat. Zmenilo sa esre to ze uz chxe aj dudku aj s nou sam isd seba zaspi ale to tiez musi matdobry den 😀 inak vsetko postarom 🙂

diana_81
29. jún 2014

@drobec_l no vidis 🙂 parada... Vsetko je len docasna faza. To je holt mantra materstva 🙂 drzim palce!!!

Strana
z2