icon

Nespokojné dieťa v kočíku

danielka1905
30. apr 2023

Ahojte mám 7 týždňovú dcérku . Do teraz bola v kočíku ako med milovala ho hneď ako som ju do neho dala hneď spala dokázala tam prespať 2,3,4 hodinky . Ale tento týždeň sa niečo zmenilo nechápem to dám ju do kočíka a začne plakať nie plakať kričať červená v tvári zavreté oči nič nepomáha ukludni sa keď ju zoberiem na ruky . Skúšala som to každý deň od stredy stále ten istý scenár . Nechápem to . Máte s tým niektorá skúsenosť ? Je to len obdobie a treba byt trpezlivý alebo jednoducho odmieta kocik ? Prvá dcéra milovala kocik a nikdy nič take sa nám nestalo takmer do troch rokov nám v ňom na obed spávala . Hlavne blíži sa leto veľa chodime na výlety , ale keď má cely čas vrieskat nemám chuť niekam s ňou ísť . Hlavne chodím pre staršiu dcéru do školy tak isto mame psíka , ktorého treba venčiť a keď to má byt každý deň takýto plač tak skončím asi na psychiatrii 😭 mám aj manduku tam je tam je spokojná ale nechcem moc aby si na ňu zvykla . Keďže v lete si to neviem predstaviť keď je von 40 stupňov . Budem vďačná za akúkoľvek radu či skúsenosť ❤️🙏

Strana
z2
gr3tch3n
1. máj 2023

@danielka1905 inak minule čo som tak bola vonku, slúchadlá v ušiach, počúvam rádio,alebo podcasty a malý začal plakať, tak som s ním klusala domov a tie pohľady ľudí 😂 dieťa plače, ja spokojná (vedela som že mu nič není, len proste hysak) sluchalda v ušiach.. no museli si myslieť svoje 😂

Dnes som to však riskla, tak krásne je vonku, že som vyšla aspoň tu okolo a predstav si, spal mi dve a pol hodiny spokojne. Tak ja som už fakt jeleň z toho 😄

danielka1905
autor
1. máj 2023

@gr3tch3n vidíš vyskusam aj ja slúchadla 😂😂😂😂 možno tie prechádzky budú krajšie pre mna 😂 ale nie 🤷‍♀️ Nebudem nás trápiť skúsim počkať nejaký čas a vyskusam znova . Mna tiež dnes veľmi prekvapila ako som písala že cez deň nechce spat vôbec jedine na mne alebo v nosiči tak dnes sme si spolu ľahli dala som ju keď zaspala vedľa mna aj mna zlomilo zobudila som sa po hodine a mala spokojne spala ďalšiu hodinu a pól sama pozerala som jak puk že toto od narodenia ešte nedala 😂🤷‍♀️🙏 snáď sa to bude opakovať častejšie 😀

danielka1905
autor
1. máj 2023

@jaskolka však to určite nechcem ani nebudem riskovať 😀 však včera to manžel išiel vyskúšať . Tak dopadlo to tak že po 20 min som mu povedala že to nemá zmysel on tlačil prázdny kočiar a mala spokojne spala v nosiči 😂 povedala som že kašlem na to vyskusam o nejaký čas znova či nezmenila názor 🤷‍♀️ Každý týždeň je ina možno je to len obdobie ktoré prejde a možno nebude kocikove babo 🤷‍♀️😂 no uvidíme

danielka1905
autor
1. máj 2023

@janage ježiš to mi ani nehovor som šla tiež tak s malou od doktorky v piatok mala plakala teda skôr kričala a tiež taká pani mi hovorí že plače tak som jej mierne ironicky odpovedala že bez nej by som si to nevšimla 😂🤷‍♀️ Presne ako hovoríš kým nezažiješ nepochopíš 🤷‍♀️ Veľmi veľa pohľadou na život s výchovu deti sa mi zmenilo keď som sa stala matkou a to čo som si hovorila že si nevedia vychovať deti som pochopila až keď mi to urobilo moje 😂 že tie matky nie vždy zato môžu 😂😂 hlavne teda ak je dieťa malé a nedá sa mu niektoré veci nejako rozumne vysvetlit 😀

danielka1905
autor
1. máj 2023

@ivangeline dnes som aj tak urobila a vieš čo dobre mi to padlo 😜♥️

lenka1801
1. sep 2025
@danielka1905

@ivangeline dnes som aj tak urobila a vieš čo dobre mi to padlo 😜♥️

@danielka1905 ahoj, prosím ťa ako ste dopadli s tým kočíkom? Naša má tiež 7 týždňov, doteraz všetko ok a už tri dni tam vydrží len polhodinu cca. Ide ma poraziť 🫣 dúfam, že to ešte prejde a budeme aj kočíkovať 😏

Strana
z2