Nespokojné, umrmčané a plačlivé dieťatko
Ahojte, ak ste mali take nepokojne umrmcane dieťatko. Zmenilo sa to po roku?
@sasanka605 veľmi si ma nepotešila 🙈 tak spätne vieš aj čím to bolo? Niekedy mam pocit ze mu nerozumiem
áno ... u nás separačná úzkosť - veľmi výrazná...
uškriekaná zostala ešte aj v škole...
Ano, po roku je to trochu lepšie. Ale aj tak má horšie dni, napr keď idú zuby.
Neviem. Ona prvú celú noc prespala az dakedy pred týždňom a to ma 2 roky. A teda ona ked plače tak jačí a škrieka ze si uši zakrývame. Nespokojná je skoro so všetkým a aj ked by vedela vysvetliť co chce tak proste nie a jačí. Ono sa to spraví len vydržať. Ked mala rok, rok a pol bolo to ovela horšie.
Syn má 1,5 roka a nie, zatiaľ sa to nezmenilo, stále je večne nespokojný, urevany a nespiaci 😅🤷🏻♂️
@sasanka605 joj u nás 8mes, ale vsetko Zoe. A ten skrekot niekedy cely den. A keď začne plač to nie ze plač, ale vreskot z celých pľúc. Vezmem do náručia oči zavreté. Ani nevníma. Každý mesiac si len hovorím uz sme bližšie k cieľu. Ale ci vobec bude ten cieľ. Mam pocit ze nerozumiem vlastnému decku. Keď je tak stuka mravci, skrieka… to mi tak žerie nervy.
Ja tak závidím mamám keď sa im dieťa pekne naje, hraje spi. Celé dni presedim pri nej inak vreskot. Je to na porážku. V kočíku vydrží hodinu a uz ju začne dráždiť.
Ani moj starsi nebol taký ze sa pokojne najedol a spal v noci. On mal obdobie vzdoru daco po roku a vonku sa hádzal o zem. Tie pohľady boli krásne od okolia. Inak ja som chodila von kazdy den kym boli vo vanicke ale to bol iba škrekot a plač. Proste ak nespali tak sme mohli ist rovno domov. Vsetko prejde len sa nezbláznit dovtedy 😀
Ahoj tiez mam taku doma a to som si myslela ze len ja mam take dieta lebo ked som vonku tak z hukotom ideme len my mam taky pocit. Niekedy je to na prasky. Moja ma nieco cez 2roky ale nepreapala mi este ani jednu noc , teraz bojujeme s jedenim moc tomu akosi neublizi donedavna sa lubila najest a teraz takmer nic 😫
@sasanka605 ako si zvládla tie pohody ľudí okolo. Vaničku ani nespominaj. Som rada ze uz v nej je. V športovom aspon ako tak. Teraz tvoj ma koľko? Uz je Ok? Škriekať ustal?
@vera519 och keď toto počujem, tak mam hrôzu. Teraz meliem z posledného. Nervy na dranc mam z toho, ze to takto je. A neviem príčinu. Preco sa jeduje. Preco skrieka, preco nie je ticho ako ostatne deti.
Mal 4 nedávno a pred 3 narodeninami dostal rozum 😅 Mne tie pohľady nerobili nic len teda tie ostatne mamy museli mat doma anjelov. Ked som ho v -5 ťahala uz polovyzleceneho z ihriska aj som sa kus ponáhľala. Som ani nevedela ze take malé nasr.ne dieťa ma taku silu. Chlap s nim vtedy odmietal chodit von.
nie, mladsia ma 3,5r a je to stale neskutocne upistane a stale s niecim nespokojne dieta... clovek sa boji cokolvek povedat alebo spravit, vsetko ju rozdrazdi a vzdy si najde dovod na rev... na druhej strane, ked je v nalade, je s nou obrovska sranda, co ta natrepe, aj sa vie a rada sa s nami lubka, mazna..
@sasanka605 ja verím a dufam, ze u nás dostane rozum skôr. Spätne aj vieš čím tom bolo? Nerozumel vam? Povaha? Ja skúmam preco to je tak, keď podmienky spánok papanie hranie…. Vsetko ma
@elizita u nás maznanie 0bodov. Keby sa dalo asi mi aj vlepí. Este take ze stipanie, trhanie vlasov.
podla mna povaha. Rozumel, coby nie, on je tiez tvrdohlavy. Vraj ja som bola dieta co kam ma mama polozila tam som sa hrala 😀 ja take nepoznam s mojimi.
Zienky a deticky vam boli umrcane v podstate od narodenia alebo to prichadzalo postupne?
@sasanka605 takze ss to bude od povahy odvíjať. To sa nezmení potom. A na pubertu sa možem tešiť dvojnásobne potom

Nie, po dvoch rokoch je to lepsie