icon

Neustále odreté kolienko

mary32
28. jún 2021

Nas synator ma 22mes. a uz 3 tyzden neustale odrete kolienko. Pada nan bud kazdy den alebo ked uz je aj riadna chrasticka, bac, a je dole. Uz aj vie co bude nasledovat (vycistenie, zaviazanie...) Poradte co dat na ranu, aby aspon trochu tlmilo naraz ? Ako ju obviazat, aby drzala? Chcela som mu to nechat nech to volne dycha, no takymto stylom mu to necham navolno iba na noc.
Vdaka !

angel993
28. jún 2021

@mary32 môj tiež dosť padá, ale ja len vyčistím a nechám voľné, aby sa čím skôr urobila chrasta.

andreatytler
29. jún 2021

@mary32 Tuto ranu uz len chranit aby sa zahojila. Kludne mu to obviazat cez den. Potom predchazdat novym odreninam... Ja mam rada nohavice s takym hrubsim pruhom latky okolo kolien alabo zaplaty. To mu stlmi pady a neporani kozu ak aj spadne na kolena.

miadi
29. jún 2021

@andreatytler inac to robia aj uplne obyc tenke nohavice( u bab leginy) ochrania kožu.
@mary32 nezavezuj len ocisti nech to je na vzduchu a davaj mu bavlnene teplaky .a upozornuj ho ze po betone sa nebeha. Po trave piesku zemi ok no po tvrdej ceste nie.

andreatytler
29. jún 2021

@miadi Mozne to je... ja nedavam nikdy kratke nohavice koli slnku. Syn beha a pada po betone aj asfalte ale nikdy nemal zodrate koleno. Myslela som ze preto, lebo pada skor na ruky a tvar (uz ma nos 2x doskriabany 🙂)
Tiez pouzivam bavlnene teplaky, ale niektore su asi menej kvalitne, lebo sa rozderavia uz po prvom pade. Preto mam rada tie s hrubsim pasom. Kde kupujes detske oblecenie?

evkamotka
29. jún 2021

Na den mu to prelep/obviaz, nech si ranu znova nerozrypke padom. Dychat nechaj vecer ked uz ste doma, na noc, z rana... Malemu som davala bermudy pod kolena, aby tlmili pad. Mozes skusit aj tenke leginky, ak sa neuvari. Na osetrenie to vies nastriekat aj akutolom (tekuty obvaz)

kacena4
29. jún 2021

aby ti obvaz drzal obviaz cele koleno a nad nim to prelem rychloobvazom, teda len lepiacou paskou o stehno bude ti obvaz potom drzat a neosupne sa dole 🙂 tiez sme si tym presli, nam ho museli dokonca 2x sit v priebehu mesiaca... (to iste) drzte sa

miadi
29. jún 2021

@andreatytler Oshkosh Gap gymboree children’s place . A nieco aj z AliExpress..raz mal odrate ked som mu dala sortky v parku sme boli splash pad plaz a cestou do dalsieho parku v pristave padol tukol si koleno ale nic strasne. Vacsinou mu davam dlhe tenke v tomto teple.(ked niekde ideme) okolo domu beha najradsej nahy bez plenky a je to tak naj lebo stale nieco polievame a bol by aj tak len mokry . Na priamom slnku nie sme viac ako 20-30minut uz je ako gaštanko hnedy mala je rovnako vonku a je este dost biela jeho viac chyta slnko. Pre chlapca sa m najviac pacia veci z Carter’s Oshkosh pre dievca children’s place. A ty kde kupujes ?

andreatytler
29. jún 2021

@miadi ha, ha. ze maly gastanko... aj toho nasho slnko hrozne chyta.
Aj ja nakupujem v Oshkosh a tiez vela vo Winers a Walmart a aj Old Navy. Mne ani tak nezalezi na krase, ale skor aby to nosil... vadi mu dost vela veci a ja zasa potrebujem aby to bola 100% bavlna... niekedy velmi tazke najst.

miadi
29. jún 2021

@andreatytler Ja kupujem len 100% bavlna. Maly nie je fussy v tomto mala je ina story 😀ale poznam jej vkus. Ja to beriem celkovo styl+kvalita. Maly nema diery na nicom . Ani mala nemala az v 5r Lebo v skolke sa hrala na kolenach dost vonku atd.