icon

Neustále plačúce mesačné bábätko

romik39
17. jan 2023

Ahojte Maminy
Idem sa Vám trosku “vyžalovať “ a nájsť Maminy čo majú rovnaké skúsenosti a ako to teda riešia .

Naša kukuricka má mesiac aj 2 dni. Už v pôrodnici zvykla mat večerné palce i keď bola kojená . Teraz sme na UM . Mali sme sunar premium teraz sme prešli na sunar ÁR.
Naša kukurica neustále place za všetko pre všetko a nič na ňu nezaberá aj keby sa postavíme na hlavu 🥹
Dávali sme aj kvapky na bruško simeticone, espumisan L, coliprev , probiotika . Riešili sme to všetko aj s dr . No naše dievčatko aj tak len place a place . Niekedy viac niekedy menej . Najskôr tomzbyklo byt len večer a keď bola hladná . To sme chápali večerné place betarske. Teraz je to už aj cez deň .
Čo nám ale s dr nejde do hlavy že s mliečka to asi byt nemôže lebo naša betarka nám dá aspoň v noci vydýchnuť a spinka .
Cez deň skúšame ruky to nezaberá ( už mám pocit že má nechce ako matku a že cíti že k nej nepatrím 🥹🥹a veľmi má to trápi deň čo deň plačem keď place ona že necíti ku mne lásku … ) , kočík tam nám nádrži 30-45 min max na prechádzke doma najskôr zaberal teraz už nie , nosic nezaberá na chvíľku , kresielko na chvíľku ( ešte som premýšľala kúpiť iné 🤷‍♀️) , postieľku sme otočili do všetkých svetových strán , bruško natieranie . Zmenili sme aj vitamín D. No prdkame a kakáme pekne . Aj sa napapa dobre dokonca dostáva niekedy na prídel lebo je to papkac🥹 aj priberame síce zatiaľ len pól kilá ale teda každé babo má asi svoje tempo . Spievame , púšťame šum, kolotoč nad postieľku , melódie …. Jedine čo zaberie je fitlopta . Takze skaceme ako zajace deň čo deň . Aj to ju tam uspime nechám si ju na rukách a po chvíľke je hore poprípade položím do postieľky a je hneď hore 🥹
Kakáme zvyčajne keď sa napapa tak 2-3 stolice denne . Sú žlté s hrudkami čo mylsim že je v poriadku .
Maminy som už naozaj zúfalá nie koli sebe i keď je to veľmi náročné a kadejaké mám myšlienky a veľmi má to zoziera čo robím zle 🥹 a hlavne prečo sa trápi moja kukurica .
Máte Maminy nejaké podobne skúsenosti ?

Strana
z2
niqua
22. jan 2023

@romik39 Ahoj, ja som mala to iste s dceerkou, u nas sme prisli len nato, ze chcela viacej papat...zacala som davat viacej a odvtedy je spokojne babatko...kiezby to bol aj vas pripad 🙂)

lilinesss
22. jan 2023

@romik39 ešte ma napadlo, či malej nie je zima? Zo začiatku som nevedela ako mať malého a ako ho obliekať, keďže dcérku som mala letnú. bol stále ľadový, mame studený byt aj keď stále kúrime na 23,5 stupňa, a najlepšie mu bolo na mne v nosiči. Až postupne som zistila čo mu vyhovuje 🙃

Strana
z2