Nočný plač, kňučanie a budenie
Dobrý deň, môj chlapček (20mesiacov), ja aj manželka máme už približne 4-5 mesiacov trvajúci problém. Ide o to, že dáme chlapca spinkať cca 7 - pol 8, niekedy cez víkend aj 8 pol 9. No každý jeden večer vždy začne plakať, prípadne kňučať, Zaujímavé je, že to začína vždy cca 21:45 a trvá to niekedy do 1 niekedy do 2 rána. Potom je už kľud. Neplače veľmi, ale stupňuje krik kým ku nemu niekto nepríde a nedá mu čajík, dudu, alebo mlieko. Neustále sa budí (cca každých 20-30 minút), vždy dostane čajík, prípadne ak je to častejšie aj mlieko, no väčšinou to pokračuje po pol hodine znova až do tej 1-2. Len on dokáže takto vypiť aj 1 až 1a1/2 fľaše čaju (nesladeného) prípadne niekedy aj 2 fľašky Nutrilonu... Boli sme aj u Dr. spravila všetky testy a nenašla žiadny lekársky problém. Odporučila na Radepur, ale aj po mesiaci zatiaľ žiadne zlepšenie. Skúsili sme už takmer všetko, unaviť ho hrou, zmeniť večeru na hustejšiu, redšiu, zvýšili aj znížili dávky na večeru, zmenili rozprávky, dali sme mu svetieľko, prípadne aj spravili úplnú tmu, skúsili ho vziať do postele ku nám, ..., ale stále to neprestáva. Čo je ale najzaujímavejšie, pri obednom spinkaní nemá žiadny problém, kľudne prespí v kuse aj 4 hodiny a nič. Keď je hore, je skvelý, je živý, je hravý aj sa mazná všetko ako má byť, ale tie noci sú strašné. Obaja s manželkou chodievame na ranné a je to pre nás dosť vyčerpávajúce, ak by ste mi mohli niekto poradiť, budem vďačný za každú radu.
ďakujem
No to treba skusit a vydrzat aspon tyzden pri zmene. Zmena sa neudeje zo dna na den. Urcite kratsi spanok na obed,zabavit vecer (naj je vonku) a spat o tej 19tej.Verim,ze do tyzdna sa nastavi na 11/12tku v noci a na obed max 2h.
Skusime to teda na tvrdo stopnúť... Dakujem Vam za pomoc

@marekmmm skuste skratit ten denny spanok