icon

Nočný spánok dojčených verzus nedojčených detičiek

cucoriedkae
28. jún 2012

zaujimalo by ma, ako spinkaju v noci deticky na UM oproti dojcenym detom. Nas ma 7 mesiacov a budi sa v noci na dojcenie aj 10x. Prve mesiace prespal celu noc bez problemov. Momentalne je na tom tak, ze sa budi kazdu chvilu, utistit sa da iba na prsniku a to takmer vobec nepije 🤐 iba sa prisaje a zaspinka.

Strana
z3
kunaka
18. okt 2013

No, ani to nejdem vsetko citam, jednak vidim, ze nie som sama, ktora po nociach nespi a tym vyvolenym zasa zavidim, ze spia. Nas maly ma 22mes. skoro a stale ho dojcim, este som sa dobre nevyspala. Celu noc neprespal vobec, neexistuje a ja si uz zacinam mysliet, ze to ani nie je mozne 🙂 a teraz sa budi o 5 rano a uz nevie zaspat, a pritom je unaveny, mrnci...Citala som, ze citlivejsie deti sa budia castejsie a potrebuju prsnik na ukludnenie, nejde o mlieko, ale o blizkost matky a pocit bezpecia, a hadam niekedy aj o zlozvyk ci navyk. ....co si myslim, ze je nas pripad...a vraj riesenie situacie je, nechat ho prudko odstavit a nechat plakat - po 2 tyzdnoch sa upravi a zacne sam a lepsie spavat...ale mam ja na to srdce? veed len raz som to skusila a cely prepoteny uz po 15min. a ukoncil to zvracanim....tak ja hadam este vydrzim a budem cakat na prvu prespatu noc.

lucia006
19. okt 2013

To bude tym ze mu idu zubky ,nas nieje dojceny od 3tyzdnoch je na um a vstava taktiez 10krat aj viac, 😒

Strana
z3